Ambicingasis kovotojas M. Narauskas: su nekantrumu laukiu šio kovos

  • Teksto dydis:

„Žinau, kad su patirtimi pasikeitė mano mąstymas. Dabar kur kas geriau žinau, kas yra ringas ir kodėl jame esu“, – prisipažino klubo „Titanas“ auklėtinis Mindaugas Narauskas.

Kovotojas su nekantrumu laukia lapkričio 17 dieną Vilniuje, „Siemens“ arenoje vyksiančio tarptautinio turnyro „HERO'S KOK WORLD SERIES“. Šio turnyro ringe ne vieną skambią pergalę spėjęs iškovoti kaunietis susikaus su lenku Tomašu Zamyslowskiu.

Pasiruošimas šiai kovai, pasak M. Narausko, vyksta įprastai. „Treniruojuosi, klausau trenerio Mariaus Misiūno nurodymu ir su nekantrumu laukiu kovos, – sako kovotojas. – Treneris visada atsižvelgia į mano savijautą, tos dienos motyvaciją sportui. Jeigu esu pavargęs, treneris taiko mažesnius krūvius arba liepia pailsėti“.

M. Narauskas pasidžiaugė, kad šįkart kovai pasiruošti jam padeda ir masažuotojas Algis Valenta. „Tai man leidžia kur kas greičiau atsigauti po didesnių krūvių, todėl treniruočių ciklai visada gali būti intensyvesni“, – teigia kaunietis.

Besiruošiant kovai M. Narauskui labiausiai patinka jausti, kad sportinė forma gerėja. „Džiaugiuosi, kai jaučiu, kad viską galiu atlikti greičiau ir stipriau, – šypsosi kovotojas. – Tačiau sunkiausi pasiruošimo momentai man yra galingumo ištvermės treniruotės, kai reikia išvarginti kūną ir, aišku, dieta prieš kovą“.

Klubo „Titanas“ auklėtinis teigė, kad būsimoje kovoje norėtų pademonstruoti dar daugiau greitų smūgių kojomis. „Reikės būti universaliu, stengtis kuo mažiau palikti spragų ir surasti priešininko silpnas vietas, jeigu sugebi tai padaryti, skaityk, kovą jau laimėjai, – sako M. Naurauskas. – Per kovos pirmą raundą treneris išanalizuoja priešininką ir per minutės pertraukėlę ar tiesiog šūksniais perteikia informacija tau. Ir tik nuo tavęs priklauso, kaip tu sugebėsi tai panaudoti prieš oponentą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių