Visos „Žalgirio“ namų rungtynės – žiūrovams patogiu metu

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai sužais pirmąsias naujojo A lygos sezono rungtynes, kai 19.30 val. „Sportimos“ arenoje priims „Palangos“ komandą.

Viso sezono metu žalgiriečiai namuose rungtyniaus žiūrovams itin patogiu metu – penktadienių arba sekmadienių vakarais. Pastaraisiais metais A lygoje didžioji dalis rungtynių vyko savaitės viduryje, tačiau 2019 m. tvarkaraštis futbolo gerbėjams yra kur kas palankesnis – komandos rungtyniaus savaitiniais ciklais, o didžioji dalis rungtynių bus žaidžiamos savaitgaliais.

Sezono pradžioje pirmąsias dvejas rungtynes „Sportimos“ arenoje „Žalgiris“ žais 19.30 val. Šį sekmadienį tokiu laiku žalgiriečiai kovos su „Palanga“, o kovo 15 d. penktadienį varžysis su „Riteriais“.

Balandžio mėnesį Mareko Zubo auklėtiniai planuoja persikelti į LFF stadioną, o čia rungtynių pradžia visą sezoną bus ta pati – 19 val. vakaro.

„Futbolas yra žaidžiamas dėl žiūrovų, tad labai norėjome, kad šio sezono metu iš esmės keistųsi A lygos tvarkaraštis ir tai leistų susigrąžinti žmones į stadionus. Džiaugiamės, kad visą sezoną žaisime tomis pačiomis dienomis, tuo pačiu metu. Penktadienių ir sekmadienių vakarai yra tikrai geras metas futbolui Vilniuje. Reikia sudaryti sąlygas žiūrovams lankytis futbole jiems įprastu ir patogiu metu, kad tai taptų tradicija“, – fkzalgiris.lt kalbėjo „Žalgirio“ vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė.

Šiuo metu tęsiasi prekyba „Žalgirio“ 2019 m. sezono abonementais. Tai geriausias ir patogiausias būdas prisidėti prie „Žalgirio“ žygio Lietuvos futbolo arenose. Sostinės klubo gerbėjai abonementą gali įsigyti už 37 eurus. Išgirdus gerbėjų prašymus, šiemet atsiimti abonementus galima prekybos centre „Ozas“ esančioje „Sportland“ parduotuvėje.

Taip pat jau prasidėjo bilietų prekyba į pirmąsias sezono rungtynes A lygoje, kurios šį sekmadienį 19.30 val. bus žaidžiamos „Sportimos“ arenoje. Bilietai į „Žalgirio“ rungtynes išankstinėje prekyboje kainuoja 3,50 eurų, o susitikimo dieną kaina išaugs iki 5 eurų už bilietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Kiek šiemet Žalgiris gavo lėšų iš Vilniaus savivaldybės ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių