„Riteriai“ namuose nušlavė Jonavos futbolininkus

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ 5-ajame ture Vilniaus „Riteriai“ sugrįžo į pergalių kelią. Glenno Stahlio auklėtiniai namuose 5:0 (2:0) sutriuškino turnyro autsaiderę „Jonavą“.

Glenno Stahlio auklėtiniai nuo rungtynių turėjo iniciatyvą savo rankose ir ją jau 12 minutę pavertė įvarčiu. Kontratakoje Tomašas Vestinicky į priekį išvedė Gytį Paulauską, o šis kokybišku smūgiu nuginklavo prieš jį likusį vartininką.

24 minutę, po puikaus komandinio „Riterių“ darbo, krito ir antrasis įvartis. Baudos aikštelėje Choco tiksliu perdavimu surado šalia dešiniojo virpsto išnirusį T. Vestinicky, o šis vienu lietimu surado kamuoliui vietą vartų tinkle.

„Jonava“ į šiuos įvarčius neturėjo atsakymų – Eisvinos Utyros auklėtiniai kelis kartus išprovokavo varžovų pražangas, bet standartinėse situacijose nesukūrė nieko pavojingo.

Po pertraukos „Riteriai“ savo apsukas puolime padidino ir rezultatą pavertė triuškinamu. 59 minutę kokybiškoje komandinėje atakoje F. Brisola pasinaudojo dar vienu įžvalgiu T. Vestinicky perdavimu ir pelnė pirmąjį savo įvartį šiame sezone.

Vos po penkių minučių krito ir ketvirtasis įvartis. Kelių puikių progų antrajame kėlinyje neišnaudojęs G. Paulauskas tai kompensavo antruoju įvarčiu, baudos aikštelėje išpildydamas puikų Aleksandro Levšino perdavimą.

„Riteriai“ varžovų agoniją vainikavo penktuoju įvarčiu 84 minutę. Puikiai sužaidė po keitimo pasirodę futbolininkai – Dmytro Bylonogas kulniuku atidavė perdavimą Mindaugui Grigaravičius, o šis užtikrintai užbaigė ataką.

Triuškinama „Riterių“ pergalė (10 tšk.) jiems leido bent laikinai pakilti į antrą vietą lentelėje. „Jonava“ (0 tšk.) toliau išlieka lentelės dugne.


Šiame straipsnyje: A lygaJonavaVilniaus Riteriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių