„Riteriai“ Europos lygos atranką pradės dvikova su Farerų salų atstovais

Nors tai buvo galima nuspėti jau prieš savaitę, tačiau galutiniai taškai sudėti tik vėlų ketvirtadienio vakarą. Farerų salų „Klaksvik“ futbolininkai 4:0 nugalėjo San Marino „Tre Fiori“ ekipą bei, laimėję seriją bendru rezultatu 9:1, žengė į pirmąjį atrankos etapą.

Farerų salų čempionate šiuo metu yra pabėgusios penkios komandos. Toje grupėje yra ir būsimas Vilniaus „Riterių“ varžovas, šiuo metu įsitaisęs ant trečiojo turnyro lentelės laiptelio. Tiesa, pagal prarastus taškus „Klaksvik“ nenusileidžia pirmaujančiam „Vikingur“ klubui.

Per klubo istoriją „Riteriai“ kartą jau žaidė su Farerų salų atstovu (Torshavno HB, 2015 metais) ir tąsyk laimėjo seriją bendru rezultatu 7:1. Vienintelis likęs žaidėjas iš tos komandos – Justinas Januševskis.

„Burtai yra tokie, kokie yra. Daug svarbiau mums patiems parodyti savo geriausią versiją. Jei tai įvyks, manau, kad turėtumėm išeiti į kitą etapą. Vis tik, noriu pabrėžti, kad Farerų futbolas kyla į viršų. Pažįstu ten žaidžiančių danų žaidėjų, treniruojančių trenerių ir, kiek yra tekę su jais bendrauti, jų mokykla Farerų salų žaidėjus daro geresnius“, – dar prieš atsakomąsias Europos lygos atrankos nulinio etapo rungtynes sakė „Riterių“ strategas Aurelijus Skarbalius.

Pirmosios rungtynės liepos 11 dieną 19.30 val. bus žaidžiamos Vilniuje, atsakomosios – po savaitės Farerų salose. Poros nugalėtojas antrajame atrankos etape susikaus su „Luzern“ klubu iš Šveicarijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių