Norvegas toliau muša, o „Manchester City“ triuškina

  • Teksto dydis:

Anglijos futbolo čempionate triuškinamas pergales iškovojo „Manchester City“, Londono „Chelsea“ ir „Newcastle“ komandos.

„Manchester City“ šį kartą namie 4:0 sudorojo „Southampton“, o įvarčius nugalėtojams pelnė Joao Cancelo (20 min.), Philas Fodenas (32), Riyadas Mahrezas (49) ir Erlingas Haalandas (65). Pastarajam tai buvo 15-asis taiklus smūgis per sužaistas 9 čempionato rungtynes.

„Premier“ lygos rezultatyviausių žaidėjų sąraše norvegas jau beveik dvigubai lenkia antrąją vietą užimantį Harry Kane‘ą, kuris yra pasižymėjęs 8 kartus.

Pastarasis žaidėjas šeštadienį taip pat pasižymėjo kartą, tačiau jo 22 min. pelnytas įvartis buvo lemtingas „Tottenham“ ekipai, kuri išvykoje 1:0 palaužė „Brighton“ pasipriešinimą.

Per kitas rungtynes „Chelsea“ 3:0 nugalėjo „Wolverhampton“, „Newcastle“ sutriuškino „Brentford“ 5:1 (Bruno Guimaraesas pasižymėjo dubliu), o „Bournemouth“ įveikė „Leicester“ 2:1.

Anglijos čempionate šiuo metu pirmauja 23 taškus turintis „Manchester City“, tačiau sekmadienį į lyderio poziciją gali sugrįžti Londono „Arsenal“ (21 taškas), savo stadione priimsiantis „Liverpool“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių