Lietuvos futbolo šimtmečio proga – sirgaliams skirta akcija

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacija (LFF) iki metų pabaigos po visą Lietuvą paliks 100 dovanų, kurias galėsite rasti įvairiuose miestuose bei pelnyti šansą laimėti bilietus į nacionalinės vyrų rinktinės rungtynes.

Šiemet minėdama Lietuvos organizuoto futbolo šimtmetį, LFF įsteigė dovanas futbolo sirgaliams. Norėdami jas rasti, turėtumėte sekti Lietuvos futbolo „Facebook“ paskyros istorijas („stories“), kuriose bus pateiktos nuorodos su dovanos lokacija. Dovana atiteks pirmam ją atsiėmusiam asmeniui.

Tačiau tai ne pabaiga! Jeigu atsiėmę dovaną įkelsite įrašą į „Facebook“ arba pažymėsite @ltfutbolas prie savo „stories“ – papildomai gausite ir du bilietus į akistatą Lietuva–Farerų Salos, kuri vyks rugsėjo 22 dieną LFF stadione.

„Minėdami Lietuvai svarbų futbolo jubiliejų, šiemet LFF kartu su futbolo bendruomene inicijavo įvairius renginius, turnyrus bei gegužę vykusį šimto rungtynių maratoną. Šventinė programa sirgaliams tęsiasi ir toliau. Šimto dovanų žaidimas įtrauks visą Lietuvą ir leis sirgaliams nuotaikingai paieškoti dovanų su galimybe papildomai laimėti du bilietus į UEFA Tautų lygos rungtynes Vilniuje bei patikrinti ar visuose Lietuvos miestuose, miesteliuose turime futbolo mylėtojų“, – pažymėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių