LFF oficialiai patvirtino naujuosius įstatus, spręs dėl Konferencijos datos

Lietuvos futbolo federacija (LFF) šią savaitę oficialiai patvirtino naujuosius įstatus, artimiausiame Vykdomojo komiteto posėdyje spręs dėl Konferencijos datos.

Joje, pagal naujuosius federacijos teisės aktus, turėtų būti išrinkti nauji LFF valdymo organai.

„Penktadienį atlikome visas notarines prievoles, pasirašiau dokumentus, pirmadienį priduosime juos į Juridinių asmenų registrą“, – BNS sakė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

LFF naujuosius įstatus priėmė gruodžio pabaigoje, Kaune delegatams susirinkus į neeilinę Konferenciją.

Juose numatyta, kad „dėl nusikalstamos veikos“ pripažinti asmenys negali eiti LFF prezidento, Vykdomojo komiteto nario ir nepriklausomų LFF komitetų pirmininkų, jų pavaduotojų ir narių pareigų.

LFF konferenciją sudarys 32 nariai: 10 apskričių, aštuoni A lygos ir šeši Pirmos lygos klubai bei aštuonios šakinės asociacijos. Kiekvienas iš narių turės po du balsus, tad realiai dalyvių skaičius sieks 64 žmones.

LFF Vykdomąjį komitetą, kuris bus tiesiogiai renkamas Konferencijoje, sudarys 16 narių: aštuonių apskričių atstovai, trijų šakinių asociacijų – Lietuvos moterų asociacijos, Lietuvos salės ir paplūdimio futbolo asociacijos bei Lietuvos vaikų ir jaunimo ugdymo futbolo asociacijos – atstovai, po vieną A lygos, Pirmos lygos, vieno A lygos klubo atstovą, LFF prezidentas ir su futbolu susijusi nepriklausoma moteris.

LFF įstatų pakeitimų ėmėsi Seimui grasinant federacijoje įvesti tiesioginį valdymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GURPIS

GURPIS portretas
keli klaunai iskrito ,bet cirkas tesiasi.esamuomju laiku tik tiesioginis valdymas gali isgelbeti futbola.

zydrius marijampole

zydrius marijampole portretas
Kaip futbolo organizacijoje sėdi bandosai-spekuliantai-aferistai-lažybininkai-ssr pencionatai dešimtys metų žlugdantis futbolą, tai apie kokį futbolą galima kalbėti. Skirmantas Malinauskas teisus.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos salės ir paplūdimio futbolo asociacijos bei Lietuvos vaikų ir jaunimo ugdymo futbolo asociacijos – atstovai, DVI EREZIJOS LIETUVOS!VIENAS BERAZUMIS ISVIS IS SSR PENCIONATO .
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių