Kantrybė trūko: J. Mourinho išspirtas iš „Chelsea“ trenerio pareigų

  • Teksto dydis:

Šį vakarą vienas po kito pasirodė pranešimai apie tai, jog Romanas Abramovičius nusprendė atleisti Jose Mourinho iš „Chelsea“ trenerio pareigų.

Po paskutinio pralaimėjimo 1:2 prieš „Leicester City“ komandą pirmadienį, komanda nukrito į 16 vietą „Premier“ lygos pirmenybėse, o nuo 18 pozicijos, kurią užėmęs klubas iškrenta į „Championship“ divizioną, „Chelsea“ skiria tik vienas taškas.

Mourinho po pastarųjų rungtynių smarkiai sukritikavo savo žaidėjus ir pareiškė, jog buvo jų išduotas. Portugalas taip pat sau prisiimė didžiausius nuopelnus, dėl pernai laimėto „Premier“ lygos čempionų titulo.

Pranešama, jog po tokių trenerio pareiškimų, komandos vadovybė ir Romanas Abramovičius nusprendė imtis veiksmų ir atleido Mourinho iš trenerio pareigų.

Mourinho į komandą sugrįžo 2013 vasarą, o po pergalės praėjusių metų „Premier“ lygoje, pasirašė naują ketverių metų 30 milijonų svarų vertės sutartį. Pasak įvairių pranešimų, „Chelsea“ iki sezono galo jam mokės kontrakte numatytą pinigų sumą, o vėliau bus bandoma susitarti dėl kompensacijos dydžio.

Netrukus po šios naujienos pasirodymo, „Chelsea“ ekipa savo oficialioje svetainėje patvirtino, ka Mourinho buvo atleistas iš trenerio posto.

„Chelsea“ norėtų padėkoti Jose, už jo pastangas ekipoje nuo to laiko, kai jis sugrįžo į ekipą 2013 metais."

"Jo trys „Premier“ lygos titulai, FA taurė, „Community Shield“ trofėjus ir trys Lygos taurės titulai padarė jį pačiu sėkmingiausiu klubo treneriu per 110 metų komandos istorijoje. Tačiau tiek Jose, tiek klubo vadovybė nusprendė, kad rezultatai mūsų netenkino ir geriausias sprendimas būtų išsiskirti."

"Klubas norėtų visus patikinti, jog Jose mus palieka geromis sąlygomis ir visada išliks mylimu, gerbiamu ir svarbiu asmeniu „Chelsea“ klube. Jo laikotarpis „Stamford Bridge“ ir Anglijoje buvo ilgas bei puikus, tad jis visada bus šiltai priimtas sugrįžęs į mūsų stadioną."

"Dabar komandos pagrindinis susitelkimas yra užtikrinti, jog mūsų talentinga komanda pasiektų savo potencialą.“, - teigiama „Chelsea“ pranešime.

„Chelsea“  taip pat nėra linkusi komentuoti jokių gandų apie naujuosius komandos trenerius, o nuo tolimesnių pranešimų susilaiko iki kol bus paskirtas naujasis komandos strategas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių