Į stadioną grįžęs L. Kochanauskas: pasiilgau jausmo būti aikštėje

  • Teksto dydis:

Sparčiai sveikstantis ir nuolat besišypsantis prieš kelias savaites sunkią traumą patyręs „Trakų“ puolėjas Lukas Kochanauskas pirmąkart po operacijos stadione aplankė komandos draugus, kurie derino paskutines detales prieš atsakomąsias UEFA Europos lygos antrojo atrankos etapo rungtynes su Limasolio „Apollon“ komanda.

„Džiugu vėl visus matyti. Per tas kelias savaites pasiilgau jausmo būti aikštėje. Labai norėjau atvykti į rungtynes, tačiau gydytojai rekomendavo to nedaryti. Todėl atėjau jų palaikyti per paskutinę treniruotę “, - šypsojosi šį sezoną dešimt įvarčių įmušęs puolėjas.

Prieš savaitę 0:4 pirmąsias rungtynes pralaimėję trakiškiai antrose rungtynėse sieks  įrodyti, kad skaudus pralaimėjimas tebuvo atsitiktinumas, o patys riteriai gali žaisti ir žymiai geriau.

„Manau, kad pirmųjų rungtynių rezultatas neatspindi tikrojo žaidimo. Kipriečiai, nors ir buvo geresni, tačiau ne tiek, kad laimėtų 4:0. Matydamas taip susikaupusius komandos draugus, neabejoju, jog atsakomajame matysime visiškai kitokį vaizdą“, - savo mintimis dalinosi L.Kochanauskas, pridūręs, jog pats jaučiasi kuo puikiausiai.

„Būna, kad kažkiek pakyla temperatūra, bet gydytojai sako, jog tai normalu. Prie ramentų lyg ir pripratau, bet kažkaip norėčiau jų jau atsikratyti (šypsosi). Iš tikro, į viską žiūriu pozityviai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių