Po rinktinių pertraukos - apmaudus kauniečių kluptelėjimas

"Atidavėme daug jėgų, kad pasiektume šį rezultatą", - atsiduso Davidas Afonso. Portugalo diriguojama viena "Optibet" A lygos autsaiderių Gargždų "Banga" netikėtai palaužė lyderių trejete žengiančią Kauno rajono "Hegelmann" ekipą.

"Po pertraukos daug nereikėjo daryti. Užteko tik pažiūrėti ką varžovai darys po pertraukos ir atitinkamai pakoreguoti savo veiksmus", - dėstė D. Afonso.

15-ajame ture gargždiškiai garsiai trinktelėjo durimis, mačo pabaigoje išplėšdami pergalę prieš svečius iš Kauno.

Pirmame kėlinyje šeimininkai susikūrė dvi progas standartinių padėčių metu. Karolio Žebrausko į baudos aikštelę siųstas kamuolys atsimušė į skersinį, pirmam kėliniui artėjant į pabaigą – kamuolys nuo Misaki Sato pataikė į virpstą ir netrukus jį sugavo Ignas Plūkas.

Antrame kėlinyje „Hegelmann“ ekipa padidino spaudimą varžovams. „Banga“ gana retai apsilankydavo prie varžovų vartų, bet tą darė gana aštriai. Kėlinio viduryje K. Žebrauskas iš geros padėties nepataikė į vartus, o 89-ąją minutę šeimininkai triumfavo – po K. Žebrausko perdavimo efektingu smūgiu kulnu pasižymėjo Modestas Vainikaitis. Tai buvo pirmasis jaunuolio įvartis A lygoje.

29 taškus turinti Kauno rajono komanda nepasinaudojo šansu pakilti į 1-ąją vietą, savo ruožtu, 14 taškų turinti „Banga“ dar labiau įsitvirtino 8-oje pozicijoje.

"Kažkada nepralaimėtų rungtynių serija turėjo nutrūkti, tik negalvojau, kad tai nutiks dabar, - sakė "Hegelmann" treneris Andrius Skerla. - Nebuvome verti pergalės. Nuo pat pradžių išėjome vangūs, žaidėme nebūdingai sau".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių