Charakterį parodęs „Nevėžis“ pasipriešino šalies vicečempionams

"Gaila, kad pralaimėjome, bet žinant, kad mūsų futbolininkų pasirinkimas ribotas, rezultatas nėra labai blogas. Laukiame po traumų sugrįžtančių savo svarbių žaidėjų ir tikimės su A lygos senbuviais pakovoti rimčiau", - teigė Vitalijus Stankevičius. Jo treniruojamas Kėdainių "Nevėžis" po atkaklios kovos 0:1 nusileido "Optibet" A lygos vicečempionei Marijampolės "Sūduvai".

Savo aikštėje žaidusiai „Sūduvai" tai buvo antroji pergalė per 3-is turus. "Nevėžiui" - antra nesėkmė per tris mačus.

Rungtynių baigtį nulėmė vienintelis įvartis, šeimininkų pasiektas pirmojo kėlinio pradžioje. Po puikaus perdavimo iš aikštės gilumos "Sūduvos" puolėjas Kule Mbombo pasitaisė kamuolį ir taikliai smūgiavo į Sergijaus Melašenkos ginamus vartus.

24-erių puolėjas iš Kongo Demokratinės Respublikos pasižymėjo antrame susitikime iš eilės ir savo sąskaitoje turi 2 taiklius smūgius.

„Nevėžis“ po praleisto įvarčio nepalūžo ir su Alexu Kyeremeh priešakyje sugebėdavo varžovams kelti nemažai problemų aikštės viduryje. Tiesa, iki baudos aikštelės šeimininkai Vitalijaus Stankevičiaus kariaunos beveik neprisileisdavo.

Po pertraukos „Sūduva“ turėjo gerą šansą padvigubinti rezultatą, tačiau K. Mbombo nepasinaudojo gera proga – puolėjo smūgį atrėmė Kėdainių komandos vartininkas S. Melašenka. Kiek vėliau puolėjas standartinės padėties metu pavojingai mušė galva.

Svečiai ne sykį atakavo aštriai, bet galutiniam smūgiui ar lemiamam perdavimui pritrūkdavo tikslumo. Kita vertus, garbingai kovoję „Nevėžio“ futbolininkai nusipelnė pagyrų, kadangi grūmėsi negailėdami savęs ir sukėlė varžovams nemažai vargo.

„Sūduva“ iškovojo antrą pergalę šiame sezone ir turi 6 taškus, o Kėdainių ekipos sąskaitoje – tie patys 3 taškai. Marijampolės komanda kol kas užima 2-ąją poziciją, o A lygos naujokai rikiuojasi 6-ti tarp 10 klubų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių