E. Kloniūnas: būtų kvaila, jeigu bent vienas žaidėjas nebūtų nusiteikęs tokiai dvikovai

  • Teksto dydis:

Jau liepos 15 dieną „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos UEFA Europos Konferencijų lygoje lauks atsakomosios pirmojo atrankos etapo rungtynės su „Europa“ klubu iš Gibraltaro.

Pirmoji dvikova svečiuose baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

Ketvirtadienį Marijampolės „HikVision“ arenoje dvikova prasidės 19 valandą, o rungtynių išvakarėse kauniečiai Marijampolėje surengs ir treniruotę. Būsimi varžovai į Lietuvą atvyko antradienį vakare.

Su nekantrumu rungtynių laukia ir po pusantrų metų pertraukos į Kauno komandą sugrįžęs Edvinas Kloniūnas. Apie tai, rungtynes Gibraltare ir laukiantį mačą Lietuvoje futbolininkas papasakojo Žalgiris.lt.

„Sugrįžimas yra malonus, nes tiek trenerių štabas su administracija, tiek žaidėjai priėmė labai šiltai. Su didžiąja dalimi komandos kartu teko žaisti dar prieš išvykstant, todėl neatvykau į visiškai naują kolektyvą. Viskas yra labai pozityvu. Tikiuosi, kad užsienyje sukauptą patirtį panaudosiu Lietuvoje“, – pasakojo 23-ejų žalgirietis.

Kai saugo ir gynėjo pozicijose žaidžiantis E.Kloniūnas paskutinį kartą rungtyniavo „Kauno Žalgirio“ klube, jam dar vadovavo Mindaugas Čepas. Dabar antrą sezoną prie komandos vairo stovi Rokas Garastas, kuris aiškiai perteikė ekipos naujokui jo užduotis.

„Taip, trenerių štabas yra kitoks, nei prieš man išvykstant. Dabar aiškiai žinau, ko tiksliai iš manęs reikalauja treneris, žinau savo funkcijas aikštėje. Belieka vykdyti nurodymus ir padėti komandai žaisti pagal braižą – kontroliuoti kamuolį, rengti greitas ir aštrias atakas bei kompaktiškai gintis. Kaip ir sakiau, tereikia vykdyti trenerio nurodymus“, – mintis dėstė ilgametis Lietuvos jaunimo rinktinių narys.

Rungtynės Gibraltaro „Victoria“ stadione baigėsi nulinėmis lygiosiomis, tačiau rezultatas galėjo būti ir prastesnis. Apie tai, kad komanda nesužaidė gerų rungtynių, kalbėjo ir po keitimo tame mače aikštėje pasirodęs futbolininkas. Jis taip pat pridūrė, kad komanda į antrą dvikovą žiūri itin atsakingai ir su didžiuliu susikaupimu.

„Po rungtynių treneriai paruošė gilią analizę, turėjome susirinkimų, bet ir be analizės matėsi, kad Gibraltare nebuvo geriausios mūsų rungtynės. Turime labai daug ką tobulinti ir gerinti. Manau, kad jeigu pagerinsime tai, ką planuojame, viskas bus tvarkoje. Visų nusiteikimas yra kovingas, kadangi žaidėjai ir klubas tokių rungtynių laukia nuo sezono pradžios – jos yra vienos svarbiausių visame sezone. Būtu kvaila, jeigu bent vienas žaidėjas nebūtų nusiteikęs tokiai dvikovai“, – užbaigė E.Kloniūnas.

———————————————————————————————————————————————————

Bilietus į rungtynes galima įsigyti bilietai.lt kasose arba internetu. Perkant juos iš anksto, moksleiviams, studentams, senjorams ir žmonėms su negalia taikoma nuolaida (prie įėjimo į stadioną būtina pateikti teisę į nuolaidą pagrindžiantį dokumentą).

Bilietais bus prekiaujama ir rungtynių dieną prie stadiono, bet nuolaidos taikomos nebus. Vaikai iki 7 metų amžiaus (būtina turėti amžių įrodantį dokumentą) imtinai į rungtynes įleidžiami nemokamai be teisės užimti atskirą sėdimą vietą.

Apsaugines kaukes dėvėti stadione rekomenduojama, taip pat rekomenduojama laikytis saugaus atstumo nuo kitų žiūrovų, dezinfekuoti rankas ir laikytis kitų priemonių, kurios padėtų apsisaugoti nuo koronaviruso.

Viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymių (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.) turintys aistruoliai prašomi į rungtynių vietą nevykti.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių