„Dainavoje“ – jaunas puolėjas iš pajėgaus Brazilijos klubo

  • Teksto dydis:

Alytaus „Dainavos“ futbolo ekipoje – dar vienas naujokas. Komandos puolėjų grandį papildė 21 metų brazilas Matheusas Araujo.

Futbolininkas, priklausantis aukščiausioje Brazilijos lygoje rungtyniaujančiam Belo Horizontės „Atletico Mineiro“ klubui, į Alytų atvyksta nuomos pagrindais.

„Atletico Mineiro“ vadovų dėmesį puolėjas atkreipė atstovaudamas „Ituano“ ekipai, kuomet „Paulista“ U–17 pirmenybėse per 24 rungtynes pelnė 15 įvarčių bei pasižymėjo 7 rezultatyviais perdavimais.

2021 metais prisijungęs prie „Atletico Mineiro“, M.Araujo rungtyniavo klubo jaunimo iki 20 metų ekipoje.

„Tai jaunas, perspektyvus futbolininkas, kuris pas mus atvyksta iš vieno stipriausių Brazilijos klubų. Prieš priimant sprendimą jį pasikviesti teko peržiūrėti daug informacijos apie jo žaidimą, o pirmas įspūdis yra dar geresnis nei tikėjausi. Kamuolio valdymo technika nekelia abejonių, bet aš, kaip treneris, labai džiaugiuosi, kad aikštėje jis daug dirba ir neturėdamas kamuolio. Kaip naujokas, jis greitai įsilieja į mūsų sistemą, perpranta žaidimo planą, tad tikiuosi, kad jau po poros savaičių sirgaliai jį galės išvysti aikštėje“, – sakė „Dainavos“ vyriausiasis treneris Sergejus Kuznecovas.

Po keturių „Optibet A lygos“ turų dzūkai turi 7 taškus ir žengia ketvirtojoje turnyro lentelės vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių