Trakų valdininkai kreipėsi į STT dėl galimai dingusio turto

Trakų valdininkai įtaria, kad be Trakų rajono savivaldybės tarybos narių sutikimo parduoti keli savivaldybei priklausantys pastatai.

Trakų rajono savivaldybės Korupcijos prevencijos komisijos nariai įtaria, kad prieš kelerius metus be tarybos narių sutikimo galėjo būti parduoti keli savivaldybei priklausantys pastatai.

Korupcijos prevencijos komisija kreipėsi į Specialiųjų tyrimų tarnybą (STT) ir paprašė išsiaiškinti, kaip savivaldybė neteko bent septynių nekilnojamojo turto objektų, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Kaip dienraščiui teigė Trakų tarybos narė Nijolė Romaškienė, į Korupcijos prevencijos komisijos narių rankas pateko savivaldybės Privatizavimo komisijos 2011 metų rugpjūtį patvirtinti dokumentai. Vienas jų - privatizuotinų objektų sąrašas, kuriame išvardyti savivaldybei nuosavybės teise priklausantys 30 nekilnojamojo ir kito turto objektai.

Kitame dokumente teigiama, kad iš šio sąrašo išbraukiami septyni objektai. Tai - kino teatras su saugyklos pastatu, namas ir kito namo pamatai, garažo boksai Trakuose bei keli pastatai Onuškio seniūnijoje. Išbraukimo pagrindas - šie objektai jau anksčiau buvo privatizuoti arba nurašyti.


Šiame straipsnyje: TrakaiSTTturtaspastatai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių