Prezidentės D.Grybauskaitės sveikinimas Naujųjų metų proga

Mielieji Lietuvos žmonės, palydėdami 2009-uosius ir atverdami duris 2010-iesiems, galvokime apie tai, kas svarbiausia. Patyrėme ne tik didelių išbandymų, išgyvenome ir ypatingų istorinių akimirkų.

Prisiminkime Tūkstantmečio odisėją ir drąsų trispalvės žygį aplink pasaulį. Prisiminkime tūkstančio ąžuolų ąžuolyną, kurį savo rankomis pasodino žmonės, panorėję įamžinti Lietuvos vardą. Prisiminkime Pasaulio lietuvių dainų šventę ir tą jausmą, kai visi kartu, visose pasaulio šalyse, vieningai giedojome „Lietuva, Tėvyne mūsų“.

Praėję metai parodė, jog, nepaisydami sunkumų, didžiuojamės savo valstybe ir norime prisidėti prie geresnės Lietuvos kūrimo.

Taip, praėję metai buvo sunkūs, bet mes atlaikėme ir į kitus metus žengiame didžiuodamiesi savo valstybe  bei galimybėmis patiems kurti  ateities Lietuvą.    

2010-ieji  tikrai bus didelių galimybių metai. Matau Lietuvos atsigavimo ženklų ir tikiu, kad  didieji sunkumai baigsis. Būkime vieningi ir sutelktai dirbkime savo krašto ir visos Lietuvos labui. Tikėkite savo jėgomis, nes aš tikiu Jūsų jėgomis.

Sveikinu visus, gyvenančius dideliuose miestuose ir mažuose miesteliuose, kaimuose ir kaimeliuose. Linkiu neblėstančio optimizmo, tikėjimo ateitimi, naujų idėjų, stiprybės  ir sėkmės.

Prasmingų ir laimingų Naujųjų metų!

 


Šiame straipsnyje: prezidentės sveikinimas2010

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių