Teksase per šaudynes prekybos centre nušauta 20 žmonių

  • Teksto dydis:

Teksaso valstijos mieste El Pase automatu ginkluotas užpuolikas šeštadienį prekybos centre „Walmart“ nušovė 20 žmonių.

Naujausias šaudynes Jungtinėse Valstijose pasmerkė prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), kuris jas pavadino „bailumo aktu“.

Sulaikytas vienas įtariamasis, pareigūnai tiria ekstremistinį manifestą, kurį galimai parašė nusikaltimo vykdytojas.

Mobiliaisiais telefonais nufilmuotoje medžiagoje matyti daug ant žemės parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje gulinčių kūnų, siaubo apimti pirkėjai, bėgantys iš parduotuvės aidint šūviams.

Policijai tiriant šaudynes kaip galimą nusikaltimą iš neapykantos, visuomenėje vėl pasigirdo raginimų nutraukti smurto panaudojant šaunamuosius ginklus „epidemiją“.

Tai jau antros šaudynės „Walmart“ parduotuvėse JAV per mažiau nei savaitę: antradienį per išpuolį „Walmart“ prekybos centre Misisipės valstijoje žuvo du žmonės ir buvo sužeistas policininkas.

Be to, praeitą sekmadienį šiaurės Kalifornijoje 19-metis šaulys paleido ugnį į vieno maisto festivalio dalyvius ir nužudė tris žmones, įskaitant du vaikus.


Šiame straipsnyje: TeksasasŠaudynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Demokratines siuksles ir sionistines atmatos nori Amerikoje pilietinio karo. Karas jau prasidejo. Uzmusk demokrata - islaisvink Amerika.

juk

juk portretas
trumpas aiskiai pasake jav darbuotojoms vaziuokit is cia to uzteko sukurstyt rasistyne neapykanta kuri ir neprapuole nuo kuklusklano laiku tik buvo bandoma slopinti ivairiais budais isrenkant obama prezidentu betnepavyko uztusuoti priespriesos nes negrai zino kad jie tai buve vergai o indenai rezervatuose ne seimininkai tai veda i isiutyma masonusiliuminatus o zydai prieto prisideda ir kongreso .tvartelis/ bejegis ka nors padaryti nes ir gen prokuroras po ju padu.....

Artūras

Artūras portretas
Kitą savaitę rudens išpardavimas bus jankiams...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių