Švedijos policija praneša pašovusi žmonėms traukinių stotyje grasinusį vyrą

  • Teksto dydis:

Švedijos policija pirmadienį pranešė, kad pašovė vieną vyrą, kuris traukinių stotyje trankė į žemę krepšį ir tvirtino turįs bombą.

Apie vyrą, grasinusį žmonėms pietinio Malmės miesto centrinėje stotyje, policijai buvo pranešta po 10 val. vietos (11 val. Lietuvos) laiku.

Kaip pasakojo vienas liudininkas, Fernandas Valarino (Fernandas Valarinas), jis stotyje laukdamas traukinio pamatė violetinį lietpaltį dėvėjusį aukštą pliką baltaodį vyrą, trankiusį į žemę kelioninį krepšį.

Pasak F. Valarino, vyras buvo apie 30 metų amžiaus, ir „iš pradžių pagalvojau, kad jis pamišęs“. Iš pradžių jis negalėjo suprasti, ką sakė vyriškis, bet vėliau išgirdo, kad jis šaukia: „Aš turiu bombą!“

F. Valarino pridūrė matęs, kaip stoties darbuotojai prieš atvykstant policijai evakavo kitus žmones.

„Jis mėgino bėgti, pasigirdo šūvių. Tikrai girdėjau tris šūvius, bet galbūt buvo keturi“, – naujienų agentūrai AP telefonu sakė 25 metų F. Valarinas, gyvenantis Malmėje.

Naujienų agentūra TT citavo policijos pareigūnus, sakiusius, policininkams neliko nieko kita, tik šauti į grasinamai besielgusį vyrą.

Jis buvo sužeistas ir išvežtas į ligoninę, bet apie jokius kitus nukentėjusius pranešimų nebuvo. Pašauto vyro būklė kol kas nežinoma.

Policijos atstovė Evelina Olsson (Evelina Olson) sakė, kad į tą stotį išsiųstas išminuotojų būrys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių