Rusų oligarchas M. Fridmanas sulaikytas dėl įtariamo pinigų plovimo

Rusų milijardierius Michailas Fridmanas Londone buvo sulaikytas dėl įtariamo pinigų plovimo, pranešė JAV leidinys „Politico“, Jungtinės Karalystės Nacionalinei kovos su nusikalstamumu agentūrai (NCA) paskelbus apie „turtingo rusų verslininko“ areštą.

NCA šeštadienio pranešime šio verslininko pavardė nenurodoma, bet sakoma, kad jis buvo areštuotas ketvirtadienį savo namuose Londone, dėl įtariamo pinigų plovimo, sąmokslo apgauti Vidaus reikalų ministeriją ir sąmokslo melagingai liudyti. Taip pat sakoma, kad vėliau šis vyras, kaip ir du kiti drauge su juo areštuoti asmenys, buvo paleistas už užstatą.

Rusijos valstybinė naujienų agentūra TASS šeštadienį pranešė, kad šis verslininkas yra M. Fridmanas.

M. Fridmanas, vienos didžiausių Rusijos privačių investicinių grupių „Alfa Group“ steigėjas, yra įtrauktas į Europos Sąjungos sankcijų dėl Rusijos invazijos į Ukrainą sąrašus.

„Alfa Group“ šeštadienio pareiškime teigiama, kad M. Fridmanas nėra areštuotas, bet jame nekalbama apie tai, ar jis buvo paleistas už užstatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Tai,tikras rusų patriotas. O tikrieji Rusijos patriotai pinigus išgabena į užsienį, kad pradėję geriau gyventi Rusijos piliečiai nepradėtų dar ko nors reikalauti. Kad gyventų biedni ir teisingi. O Izraelio pasas ir pilietybė -tai tik priedanga. Tą gali įsigyti kiekvienas turintis pakankamai pinigų ir noro. Izraelio valstybininkai senokai primiršę Torą, tiksliau geruosius pamokymus iš jos senai pakeitė žalių popieriukų užrašų kiekis ar kita nauda.

klausimas ponai jums,

klausimas  ponai jums, portretas
Kodel kai rasoma apie zydus blokojama,kodel jie taip bijo viesumos,

kur mastymas,kur atsakomybe,

kur mastymas,kur atsakomybe, portretas
Cia viska aisku ko sieka sitas ,jug zydai kaimynus zudo kaip ir rusija,cia varo propaganda pries lietuvius,kad lietuviai pradetu bartis savo tarpe o zydai tyliai pradeda okupuoti lietuva,cia nebereikalo zydai pradejo savo kultura viesinti,pas zydus viskas paskaiciuota kaip sumenkinti lietuvybe ir itvirtinti zydu politika,nes dauguma zmoniu ne nemasto apie tai,kaip zydai veikia valstybeje,ikiko mes davaziavom,kad kazkoks bijantis pasirasyti viesai juodina lietuvos zmones ,ir teismai,saugumas tyli,ilgai taip nebus zmones reikalaus kiekvieno rasancio atsakomybes pries valstybe,sauguma,
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių