Rusijos verslininkas: S. Šoigu ištiko širdies smūgis

  • Teksto dydis:

Buvęs naftos gavybos koncerno „Jukos“ bendraturtis Leonidas Nevzlinas, išlaikęs ryšius su verslo ir politiniais sluoksniais Maskvoje, sakė, kad Rusijos gynybos ministras vadovas Sergejus Šoigu patyrė širdies smūgį. Teigiama, kad jis yra reanimacijoje ir gali tapti neįgaliu, skelbia UNIAN.

Tokia žinia L. Nevzlinas, remdamasis savais šaltiniais Maskvoje, pasidalijo socialiniame tinkle „ Facebook “.

„S. Šoigu iškrito iš žaidimo – jis gali tapti neįgaliu, jei išgyvens. Staiga jį ištiko širdies smūgis, jis yra reanimacijoje, prijungtas prie prietaisų“, – rašė verslininkas.

Jis pridūrė, kad buvo suimta 20 Rusijos gynybos ministerijos generolų.

Oficialaus šios informacijos patvirtinimo nėra.

„Visi štabo karininkai. Čia viskas aišku – dėl totalus lėšų grobstymo rengiantis invazijai į Ukrainą. Nuo 2014 metų 10 milijardų dolerių, kuriuos Vladimiras Putinas skyrė žaibiniam karui parengti, buvo pavogti“, – aiškino L. Nevzlinas.

Jis teigė sužinojęs, kad buvusiam Rusijos vicepremjerui Arkadijui Dvorkovičiui keliama baudžiamoji byla. Manoma, kad jis duos parodymus prieš kolegas ir draugus. O buvusiam V. Putino patarėjui Vladimirui Surkovui, anot verslininko, buvo skirtas namų areštas. Jis įtariamas karo pasirengimui skirtų pinigų vagyste.

Pasak UNIAN, L. Nevzlino informacijos apie tai, ar S. Šoigu ištiko širdies smūgis, Kremlius kol kas nekomentuoja.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainoješirdies smūgisSergejus Šoigu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių