Rumunijoje rastas antros dingusios paauglės kūnas

  • Teksto dydis:

Rumunijoje galimai rastas antros be žinios dingusia laikytos paauglės kūnas.

Tyrėjai pirmadienį netoli pietinio Karakalio miesto aptiko palaikus, kurie, įtariamojo teigimu, yra balandį dingusios 18-metės. Apie tai skelbia rumunų naujienų agentūra „Mediafax“, remdamasi teisėsaugos šaltiniais.

Praėjusį šeštadienį paaiškėjo, kad apdegę palaikai, rasti įtariamojo namuose Karakalyje, vienareikšmiškai yra praėjusį mėnesį dingusios 15-metės. Šis atvejis sukrėtė Rumuniją.

Prieš nužudymą mergaitė tris kartus skambino skubios pagalbos telefonu ir desperatiškai aiškino esanti pagrobta, mušama ir prievartaujama. Nepaisant to, policija nesiėmė priemonių ją surasti.

Įtariamasis buvo suimtas prieš daugiau kaip savaitę. Vyro advokato duomenimis, jis pareiškė nužudęs abi merginas, nes jos nesutiko su juo mylėtis.

Dėl skandalingo atvejo iki šiol postų neteko du ministrai. Vidaus reikalų ministras Nicolae Moga, teišdirbęs šešias dienas, atsistatydino praėjusios savaitės pradžioje. Ugdymo ministrė Ecaterina Andronescu po aštuonių mėnesių darbo buvo atleista premjerės Vioricos Dancilos. Ministrė viešai mėgino kaltę dėl tragedijos suversti aukų tėvams.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių