Po sprogimo chemijos fabrike Melburne gyvenamųjų rajonų link juda nuodingų dujų debesis

  • Teksto dydis:

Australijos Melburno mieste po sprogimo chemijos fabrike nuodingų dujų debesis juda gyvenamųjų teritorijų link. Viktorijos valstijos tarnybos paragino kelių miesto dalių gyventojus būti vidaus patalpose ir nedelsiant užsidaryti langus ir duris. Gaisras trečiadienio rytą (vietos laiku) kilo gamykloje pramoniniame Derimuto rajone Melburno vakaruose.

Anot žiniasklaidos, su ugnimi kovoja daugiau kaip 180 ugniagesių. Ik popietės liepsnas beveik pavyko suvaldyti. Tačiau ir toliau sproginėja didelės metalinės statinės su chemikalais.

Aplink paveiktą regioną buvo uždarytos kelios gatvės, evakuoti netoliese esantys fabrikai. Apie aukas kol kas duomenų nėra.

Iš daugelio Melburno priemiesčių danguje buvo matyti milžiniškas juodų dūmų debesis. Australų stoties ABC teigimu, tai ta pati chemijos gamykla, kurioje pernai per sprogimą žuvo darbininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sūduvis

sūduvis portretas
Na reikia siūsti mūsų plikio ministerio gaują, kuri kaip mat nustatys kad tai ekologinis debesis, kuris žmonių sveikatai nepakenks o atvirkščiai pagerins kaip tokie gaisrai Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių