Masinė operacija prieš narkotikų kontrabandininkus: paviešinti vaizdai iš įspūdingo policijos šturmo

  • Teksto dydis:

Masinė operacija prieš narkotikų kontrabandininkus. Ispanijos policija šturmavo iškart kelias Pietų Andalūzijos regiono vietose, praneša LNK.

Kratos Malagoje, Granadoje, Kordoboje bei Sevilijoje. Rastos ir kanapių plantacijos. Į teisėsaugos rankas įkliuvo 30 įtariamųjų. Tarp jų – įvairių šalių piliečiai: Ispanijos, Ukrainos, Vokietijos ir Maroko.

Jie gabendavo narkotikus apsimesdami, kad padeda nuo karo nukentėjusiems ukrainiečiams. Iš po visą regioną pasklidusių plantacijų marihuaną gabendavo kartoninėse dėžėse, kurios maskuotos kaip atsargos ir kita pagalba, skirta Ukrainai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tada grupuotės nariai sėsdavo į Ukrainoje registruotus mikroautobusus, kad kaip humanitarinė vilkstinė galėtų lengvai kirsti sienas. Per kratas ispanų policija konfiskavo šešis ginklus, tūkstančius kanapių augalų ir kone milijoną eurų. Pinigai gulėjo pluoštais paslėpti ir lubose. Prikimštos eurų dėžės rastos už užuolaidų ir automobiliuose.

Įtariamiesiems pateikti kaltinimai dėl įvairių nusikaltimų – prekybos narkotikais, narystės nusikalstamoje organizacijoje ir neteisėto ginklų laikymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
armoska su visa morgsaika apsiverks negaudami kvaisalu nuo kuriu jokia konstitucija praranda prasme lieka tik zalymo prokurorines fantazijos matomai ir siam nuo marmalo stogs pavaziavo ?=

Neziniukas

Neziniukas portretas
Stai is kur vejas pucia... Kaip ten rezervistu atzalos, nuliudo?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių