Nelaimė Anglijoje: oro uoste lėktuvas priekiu rėžėsi į asfaltą

  • Teksto dydis:

Lietingą birželio 18-osios rytą Londono Heathrowo oro uoste užfiksuota neeilinė nelaimė. Pranešama, kad „British Airways“ oro linijų lėktuvas „Dreamliner 787“ dėl neaiškių priežasčių „sugriuvo“: priekinė važiuoklė neatlaikė ir orlaivis priekiu rėžėsi į asfaltą.

„Dailymail“ rašo, kad oro uoste buvusiems asmenims pavyko užfiksuoti nelaimės akimirkas. Nuotraukose matyti, kaip priekiu pasviręs lėktuvas išties dužo rėždamasis į asfaltą, stipriai apgadindamas priekinę dalį. Tuo metu šalia jo jau buvo privažiavę ir keleivių įlaipinimo trapas.

„British Airways“ oficialiai patvirtino apie įvykusią katastrofą ir pridūrė, kad jos metu lėktuve nebuvo jokių keleivių.

„Orlaivis buvo sugadintas jam bestovint, tuo metu jame kaip tik nebuvo nei vieno keleivio. Saugumas – mūsų prioritetas, todėl nedelsdami ėmėmės tyrimo, kodėl įvyko ši nelaimė“, – skelbė oro linijų atstovas.

Šalia lėktuvo užfiksuotos ir gausios oro uosto, policijos, gaisrinės ir medikų pajėgos. Skelbiama, kad šis incidentas niekaip nepaveiks suplanuotų skrydžių tvarkaraščio. Kol kas nėra skelbiama ir tai, kokio dydžio nuostolius patyrė oro linijų kompanija.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/heathrow-oro-uoste--lektuvo-katastrofa



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių