Nustatyta šaudynes Kalifornijos bare surengusio įtariamojo tapatybė

  • Teksto dydis:

Venturos apygardos šerifas ketvirtadienį paskelbė, kad įtariamasis, surengęs šaudynes viename šokių bare pietų Kalifornijoje, buvo 28 metų Ianas Davidas Longas (Ijanas Deividas Longas).

Pasak šerifo Geoffo Deano (Džefo Dino), I. D. Longas veikiausiai nusižudė vėlų trečiadienį Tausand Oukso bare „Borderline Bar & Grill“ prieš tai nušovęs 12 žmonių.

G. Deano teigimu, jo departamentas buvo keliskart susidūręs su buvusiu jūrų pėstininku I. D. Longu. Pareigūnas nurodė, kad balandį buvo skambinta I. D. Longui į namus susirūpinus dėl jo įsiūčio ir neracionalaus elgesio.

Šerifas sakė, kad tuo metu buvo kreiptasi į psichinės sveikatos krizių komandą, tačiau buvo padaryta išvada, jog I. D. Longo suimti nereikia.

G. Deanas taip pat nurodė, kad anksčiau tas vyras buvo patekęs į eismo nelaimę ir buvo sumuštas viename bare.

Visos 12 aukų, įskaitant pareigūną, buvo nužudytos trečiadienio vakarą bare, esančiame Tausand Oukso mieste, maždaug už 64 km į vakarus nuo Los Andželo. Pareigūnams atvykus į incidento vietą, bare buvo rastas ir užpuoliko lavonas.

D. Trumpas pareiškė užuojautą

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) ketvirtadienį pareiškė užuojautą žuvusiųjų per šaudymą pietų Kalifornijos bare artimiesiems.

D. Trumpo žinutėje socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje sakoma, kad jis buvo „puikiai informuotas apie siaubingą šaudymą“. Prezidentas taip pat gyrė teisėsaugos pareigūnus, „didelę policijos pareigūnų drąsą“.

„Tegul Dievas palaimina visas aukas ir aukų šeimas“, – parašė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Nesuvokiama kodėl dar iki šiol Putinas neapkaltintas...

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
GREIT JANKIJOS SUNAIKINIMUI NEREIKĖS NEI RUSŲ,NEI KINIEČIŲ.PATYS IŠSIŠAUDYS.JAI ŠĮ SYKĮ VIENAS NUŠOVĖ 12,TAI VIENAS MILIJONAS NUŠAUTU 12 MILIJONŲ.O BUVO IR DAUGIAU.NORVEGAS VIRŠIJO 60,TAI SAKAU NORVEGIJOS NELIKTU.

Anonimas

Anonimas portretas
Subotinai gaila,kad iststymai Lietuvoj tokieir teisejas teises toks.Tikrai neaisku kas Ruisjoj uz tokiuskomentarus butu patupdytas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių