JAV per miškų gaisrus žuvusių žmonių skaičius viršijo 30

Per miškų gaisrus, siaučiančius vakarinės JAV pakrantės valstijose, jau žuvo daugiau kaip 30 žmonių, praneša pareigūnai, informuoja BBC.

Oregono valstijoje dešimtys žmonių laikomi dingusiais. Didžiausiame valstijos mieste Portlande dėl gaisrų labai stipriai suprastėjo oro kokybė.

Oregono, Kalifornijos ir Vašingtono valstijose jau tris savaites siaučia didžiuliai miškų gaisrai, kurie išdegino milijonus akrų žemės ir suniokojo tūkstančius namų. Dėl gaisrų dešimtys tūkstančių žmonių buvo priversti palikti namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Astronomas hidrologas 41-jų tremtinys Romualdas Zubinas

Astronomas hidrologas  41-jų  tremtinys  Romualdas  Zubinas  portretas
Mokslininkams laikas pažinti ARISTOTELIO ir Romos poeto Ovidijaus PRANAŠYSTES. Aristotelis nemažai yra PALIKĘS DARBŲ apie ŽEMĖJE VYKSTANČIUS GAISRUS IR JŲ PRIEŽASTIS! OVIDIJUS gi BŪDAMAS TREMTYJE PANONIJOJE, (LIETUVIŲ PROTĖVIŲ ŽEMĖJE) - DABARTINĖJE VENGRIJOJE, SUŽINOJO APIE PERIODIŠKAI ŽEMĘ APLANKANTĮ " FAETONTĄ"!!!! MOKSLININKAI PRIVALO ŽINOTI, KAD FAETONTAS SIMBOLIZUOJA GASRUS! KADA IR KODĖL JIS APSILANKO ŽEMĖJE, MOKSLININKAI SUŽINOS TIKTAI TADA, KAI - PAŽINS TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS!!! AMEN!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių