Izraelyje – naujas koronaviruso atvejų rekordas

Nepaisant trečiojo karantino ir greičiausiai pasaulyje vykdomos vakcinacijos, koronaviruso atvejų skaičiai Izraelyje pasiekė naują irekordą.

Izraelio sveikatos ministerija antradienį pranešė, kad per 24 valandas užregistruoti 9 589 nauji infekcijos atvejai. Tai yra didžiausias rodiklis nuo pandemijos pradžios.

Bendras COVID-19 atvejų skaičius Izraelyje viršijo pusę milijono. 7,6 proc. visų naujų testų buvo teigiami.

Izraelyje jau daugiau kaip tris savaites vyksta intensyvi vakcinacijos kampanija. Nuo koronaviruso jau paskiepyta 1,8 mln. žmonių arba 20 proc. piliečių.

Izraelis turi daugiau kaip 9 mln. gyventojų. Vyriausybė iki kovo pabaigos nori paskiepyti visus vyresnius nei 16 metų amžiaus šalies gyventojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kol

Kol portretas
Kol neprasirgs 60 proc saliu gyventoju jokia valcina nepades jei skiepas galioja keturis menesius ir 100 proc neapsaugo tai jis tik pristabdys o prasirgti ir platinti virusa vistiek vistiek reikes tik originalus skiepas gali padeti taigi nerwikalingi valgytojai mirs vistiek tam virusas ir paskleistas

ogi

ogi portretas
pagal ruspriezodi /bei svoich ctoby cuzyje bojalis'/ musk savus kad svetymi bijotu ir tai tik parodo kad tamsos jegos pasimetusios ir /sienauja/ visus is eiles nes savi seniai tuno pozemiuose bet bus iskrapstyti su laiku;;;
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių