H. Clinton per viešnagę Indijoje skilo rankos kaulas

  • Teksto dydis:

Hillary Clinton (Hilari Klinton) per viešnagę Indijoje skilo rankos kaulas, pranešama, kad ji paslydo buvusiuose rūmuose įrengto prabangaus viešbučio vonioje.

Privačios Goyalo (Gojalo) ligoninės gydytojas naujienų agentūrai AFP penktadienį sakė, kad H. Clinton po pargriuvimo buvo peršviesta skaudanti dešinioji ranka.

70 metų buvusi kandidatė į JAV prezidentus buvo apsistojusi Džodhpuro karališkosios šeimos rūmuose „Umaid Bhawan“ Indijos vakaruose esančioje Radžasthano valstijoje. Šie rūmai dabar yra įspūdingas viešbutis.

„Atlikę kompiuterinę tomografiją ir rentgenogramą aptikome plauko plonumo įtrūkimą ties riešu. Jai buvo patarta kelias dienas pailsėti ir naudotis elastiniu tvarsčiu“, – sakė gydytojas, kuris nesutiko skelbti savo pavardės.

Vietos ir tarptautinė žiniasklaida citavo anoniminius šaltinius, sakiusius, kad H. Clinton paslydo vonioje. Vos prieš penkis mėnesius ji Londone susilaužė kojos pirštą.

Indijoje H. Clinton reklamuoja savo knygą „Kas nutiko?“ (What Happened), kurioje pasakojama, kaip ji pralaimėjo 2016 metų prezidento rinkimus Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui).

Prieš kelias dienas pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip H. Clinton Indijoje, laikydamasi padėjėjo rankos, suklupo ant nelygių XIII amžiaus paminklo laiptų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ja

Ja portretas
Perebrala

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
nuo senatvės niekas nepabėgs... jei dagyvens...

padesim

padesim portretas
ot tai nelaime gal pas mus be eiles priimsim patirties per akis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių