ES surengs paramos tiekėjų konferenciją dėl pagalbos Turkijai ir Sirijai

  • Teksto dydis:

Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen (Urzula fon der Lajen) pareiškė, kad Europos Sąjunga planuoja kovą surengti paramos tiekėjų konferenciją, kurios tikslas bus sutelkti tarptautinę pagalbą Turkijai ir Sirijai, kad jos galėtų likviduoti šią savaitę įvykusio žemės drebėjimo padarinius.

„Dabar lenktyniaujame su laiku, kad kartu išgelbėtume gyvybes. Netrukus kartu telksime pagalbą. Turkija ir Sirija gali pasikliauti ES“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vatnykas tipiškas

Vatnykas tipiškas portretas
Jei rusai savo laiku būtų padarę sąjungą su vokiečiais, būtų sutvarkę ir anglosaksus. Gal bent dabar nepakartos tos klaidos ? Rusijos resursai + Europos technologijos = jėga, prieš kurią Amerikai beliktų pabrukti uodegą.

pensininkė

 pensininkė portretas
va įdomu jei rusai laimės ir vamzdžius pasuks toliau už ukrainą ką darysit visi? ginklai atvežti i ukrauną,esat beginkliai,kaip toliau ką veiksit amerikonai nusiplaus,ukrainoj tik plytų krūva bus likus nereiks nei stotį į eu nesnebeliks jos.kokia politikata bus europoje,nesibaigiantis karas ar bus sienos pervardintos nes likę beginkliai tapsit rusų vasalais
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių