Didžiojoje Britanijoje koronaviruso aukų skaičius viršijo 10 tūkst.

Anglijoje nuo COVID-19 mirus dar 657 žmonėms, aukų skaičius visoje Jungtinėje Karalystėje perkopė 10 tūkst., sekmadienį informavo medicinos įstaigų pareigūnai.

Į naujausią Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos (NHS) statistiką neįtrauktos Škotijoje, Velse ar Šiaurės Airijoje mirusios aukos. Duomenys iš visos šalies turėtų būti paskelbti vėliau.

657 naujos aukos papildė 9 785 mirusiųjų nuo COVID-19 gretas, apie kuriuos britų ligonės pranešė šeštadienį.

Nors naujų užsikrėtimo ir hospitalizavimo atvejų skaičius, regis, stabilizavosi, mirčių šalyje tebedaugėja. Nuo koronaviruso mirštančių pacientų palaipsniui mažėja Italijoje ir Ispanijoje, todėl ekspertai nuogąstauja, kad Britanija gali tapti daugiausiai aukų turinčia Europos valstybe.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ArturKlp

ArturKlp portretas
Visuose straipsniuose apie mirčių skaičių pasigendu svarbios informacijos, gyventojų skaičiaus šalyje. Ar profesionalumo trūksta žurnalistinio ? Palygina Jav ir italiją, kur gyventojų skaičius 5,5 karto skirias. Pagal mirčių skaičių milijonui gyventojų blogiausia padėtis Ispanija, Italija, Belgija (mažyčių šalių neminiu, nes ten skaičiai didesni). Belgijoje kritinių ligonių skaičius laikos ~ 1,2k jau daug dienų. Galima daryti išvadas, kad pasiektas limitas ligoninėse ir tiesiog vietų daugiau nebėra naujiem.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių