Brazilijos San Paulo valstijoje sudužo lėktuvas su 62 žmonėmis

  • Teksto dydis:

Brazilijos San Paulo valstijoje vieno miesto gyvenamajame rajone penktadienį sudužo lėktuvas su 62 žmonėmis, pranešė oro bendrovė, tačiau kiek žmonių buvo sužeista ar žuvo, kol kas nėra žinoma.

Oro bendrovė „VoePass“ pranešime patvirtino, kad sudužo į San Paulo–Guarulhoso tarptautinį oro uostą skridęs lėktuvas su 58 keleiviais ir 4 įgulos nariais. Kodėl įvyko avarija, pranešime nenurodoma.

Vietos ugniagesių tarnyba patvirtino, kad Vinjedo mieste nukrito lėktuvas, tačiau daugiau informacijos nepateikė. Tarnyba į nelaimės vietą siunčia ugniagesių komandas.

Brazilijos televizija „GloboNews“ parodė filmuotą medžiagą, kurioje matyti didelis degantis plotas ir dūmai, kylantys iš, regis, lėktuvo fiuzeliažo.

Papildomoje „GloboNews“ parodytoje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip lėktuvas vertikaliai sminga žemyn ir krisdamas sukasi spirale.

Brazilijos prezidentas Luizas Inacio Lula da Silva (Luisas Inasiju Lula da Silva), dalyvaujantis Pietų Brazilijoje vykstančiame renginyje, paprašė susirinkusiųjų atsistoti ir pagerbti nelaimės aukas tylos minute.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių