Afganistane nukautas „Al-Qaeda“ aukšto rango vadeiva

  • Teksto dydis:

Afganistano pajėgos sekmadienį paskelbė nukovusios tarptautinio teroristų tinklo „Al-Qaeda“ aukšto rango kovotoją, kuris buvo įtrauktas į Jungtinių Valstijų ieškomiausių teroristų sąrašą.

Egiptietis Abu Muhsinas al-Masri (Abu Muhsinas Masris), kuris, kaip manoma, buvo antrasis žmogus „Al-Qaeda“ organizacijoje Indijos subkontinente, buvo nukautas centrinėje Gaznio provincijoje, pranešė Afganistano nacionalinis saugumo direktoratas, nepateikęs išsamesnės informacijos apie operaciją ar apie tai, kada ji buvo surengta.

Naujienų agentūros AFP šaltinis žvalgybos agentūroje pareiškė, jog taip pat buvo suimtas A. M. al-Masri patarėjas, „palaikęs ryšius su Talibanu“.

A. M. al-Masri, kuris taip pat žinomas vardu Husamas Abd-al-Ra'ufas, yra įtrauktas į FTB ieškomiausių teroristų sąrašą.

Jo arešto orderis Jungtinėse Valstijose buvo išduotas 2018 metų gruodį, po to, kai jis buvo apkaltintas pagalbos ir išteklių teikimu užsienio teroristinei organizacijai ir dalyvavimu JAV piliečių nužudymo sąmoksle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

išvada

išvada portretas
Jau kiek ten jų nukauna, o ta Al-Kaida kaip gyva- taip gyva. Netgi privertė jankius su vasalais nešdintis lauk. Per 20 metų nieko nesugebėjo padaryti ereliai...Matyt, Alachas tikrai didis...

o

o portretas
kodel salina o kad nepranestu kas samde?...

Š ū do vid 19

Š ū do vid 19 portretas
Šaunu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių