Rytų Ukrainoje numuštas Rusijos karo lėktuvas

  • Teksto dydis:

Ukrainos rytuose, kur vyksta intensyvūs vyriausybės pajėgų susirėmimai su prorusiškais separatistais, antradienį buvo numuštas Rusijos karinių oro pajėgų šturmo lėktuvas Su-25, pranešė Vidaus reikalų ministerijai pavaldus savanorių batalionas „Azov“, nors kariškiai Kijeve tokios informacijos nepatvirtino.

„Šį rytą buvo numuštas Rusijos Federacijos karinių oro pajėgų šturmo lėktuvas Su-25. Lėktuvas nukrito netoli Kuibyševės“ miesto, esančio į šiaurės vakarus nuo Mariupolio uostamiesčio, naujienų agentūra „Interfax“ citavo pranešimą, kuris buvo paskelbtas „Azov“ paskyroje socialiniame tinkle „VKontakte“.

Jame teigiama, kad Rusijos karo lėktuvai buvo pastebėti batalionui pradėjus puolamąją operaciją prieš separatistų pozicijas Mariupolio rajone.

Tuo tarpu Ukrainos kariuomenės oficialus atstovas Andrijus Lysenka sakė kol kas neturintis jokios informacijos apie tame regione numuštą Rusijos lėktuvą.

„Kalbant apie numuštus lėktuvus – ATO (Antiteroristinės operacijos štabas) tokios informacijos nepatvirtina“, – sakė jis per spaudos konferenciją Kijeve.


Šiame straipsnyje: Su-25Rusijos pajėgosAzovMariupoliskaras UkrainojeKuibyševėATO

NAUJAUSI KOMENTARAI

SAS

SAS portretas
Ir gerai, kad numušė

Pro

Pro portretas
Ir vėl bobute pasake! Jūsų žiniasklaidos išsigalvojimai!!!!!

tyras

tyras portretas
tokiais tik ukrainos zudikai skraido ir putino lektuva norejo numust butent su tokiu lektuvu(o numuse civilini boinga) pagasdinimui.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių