Vokietija dar niekada nėra turėjusi tiek daug gyventojų

Vokietijoje gyvena per 83 mln. žmonių – tiek gyventojų šalis dar nėra turėjusi, pranešė Statistikos departamentas.

Jo duomenimis, pernai gyventojų skaičius išaugo 227 000 arba 0,3 proc. ir pirmą kartą perkopė 83 mln. ribą. Tikslus gyventojų skaičius metų pabaigoje buvo 83,0192 mln.

Preliminariais duomenimis, pernai į šalį atvyko 386 000 daugiau žmonių nei išvyko. Tačiau kartu mirčių skaičius gimimų rodiklį viršijo 167 000. Vis dėlto augimas buvo mažesnis nei ankstesniais metais: 2017-aisiais jis buvo 271 000, metais anksčiau – 346 000. Užsieniečių dalis padidėjo nuo 11,7 iki 12,2 proc. 2018-ųjų pabaigoje Vokietijoje gyveno 72,9 mln. vokiečių ir 10,1 mln. užsienio piliečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrų rusų šiaip tai ten mažai. Pavardės pas juos vokiškos o didžioji dalis yra atvykus iš Kazachstano. Tai jei jau but teisingiems tai jie arba etniniai vokiečiai, arba vadink jau juos kazachais tada, nes iš tos tavo matuškos rosijos tik vienas kitas, nes vyjstant antram pasauliniam karui Stalinas juos iš visos Rusijos surinko ir ištremė į Kazachstaną kaip politiškai nepatikimus.

stai tau VA TAIP,

stai tau VA TAIP, portretas
VA TAIP, ko nerasai ,o kiek ten rusu gyvena pabege is rojaus matoskos rasijos cha cha,

Anonimas

Anonimas portretas
Pats gyvenu Vokietijoje, darbo vietose vokiečių koks 10%, visi kiti užsieniečiai..... Pridėkime dar tuos kelis milijonus kuriuos merkel pasikvietė į šali per paskutinius kelis metus ir turėsime labai gražiai nupaišyta statistiką. Lygiai tokiu pačiu būdų Lietuvoje jinai gražiai nupaišoma ir visa gerklę rėkiama jog imigracija aplenkė emigracija ir "musų" daugėja.....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių