V. Putinas nepasisakys JT klimato konferencijoje COP26 Glazge

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas Jungtinių Tautų klimato konferencijoje COP26 Glazge negalės pasisakyti vaizdo ryšio priemonėmis, nes tokia galimybė techniškai nenumatyta, pranešė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

„Prezidentas nesakys kalbos, nes Glazge nenumatyta galimybė dalyvauti vaizdo konferencijos būdu. Visgi klimato kaitos viršūnių susitikime Glazge įvyks konferencija miškininkystės ir žemėnaudos klausimais, ir prezidentas jau įrašė vaizdo pranešimą, skirtą konferencijos dalyviams“, – pirmadienį žurnalistams pranešė D. Peskovas.

Taip pat jis pažymėjo, kad viršūnių susitikimo Glazge temos daugeliu atžvilgių „sutaps“ su Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimo metu praeitą savaitgalį jau aptartomis problemomis.

„Todėl dalyvaudamas G20 susitikime prezidentas jau turėjo galimybę pasisakyti ir ją realizavo, pakankamai detaliai išdėstydamas Rusijos požiūrį“, – pareiškė D. Peskovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Коментирующему

Коментирующему portretas
Хуй Ты жыл в этой Россий,й хуй Ты знаешь про неё!

Labai

Labai portretas
geras prezidentas!Matyt tam žmogui neteko gyventi Rusijoje,tad ir nematė tikro skurdo.Maskva,St.Peterburgas ir dar keletas,tai yra parodomieji.O kur likusi visa Rusija su savo 140 milijonų gyventojais!

NEI PUTINAS, NEI KINIJA...

NEI PUTINAS, NEI KINIJA... portretas
Nestovės vienoje gretoje su kažkokia dibile Greta ir spręstu globalinius klausimus. Ta konferencija parodė, kad atvykę į ją kiekvienas sprendė SAVO BĖDAS. Vieniems aktualus dujų klausimas, kitiems - Krymo...Teisingai pasielgė Rusija ir Kinija. Tai buvo tik laiko gaišinimas ir...nieko konkretaus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių