Popiežius dar kartą susitiko su moterimi, išvedusia jį iš kantrybės

Popiežius Pranciškus, anot žiniasklaidos, dar kartą susitiko su moterimi, kuri Naujųjų metų išvakarėse šv. Petro aikštėje sugriebė jį už rankos ir nenorėjo paleisti. Italijos žiniasklaida skelbia, kad pontifikas ir moteris, kuriai jis pliaukštelėjo per ranką, kad jos atsikratytų, susitiko per visuotinę audienciją antradienio vakarą.

Nestebint žiniasklaidai, jie padavė vienas kitam ranką ir pasikeitė keliais žodžiais, rašo laikraštis „Avvenire“. Apie ką jie šnektelėjo, neskelbiama. Esą tai popiežiaus prašymas buvo asmeniškai atsiprašyti moters dėl savo nesusivaldymo. Jau per viešas vidudienio mišias pirmąją Naujųjų metų dieną šv. Petro aikštėje Pranciškus spontaniškai pareiškė savo apgailestavimą dėl incidento. „Dažnai netenkame kantrybės. Taip nutinka ir man. Atsiprašau už vakar parodytą blogį pavyzdį“, – tada sakė jis.

Vaizdo įrašas su kantrybės netekusiu ir išsivaduoti iš gerbėjos gniaužtų bandančiu pontifiku netruko žaibiškai išpopuliarėti socialiniuose tinkluose.

Gruodžio 31-ąją, pasisveikinęs su prie prakartėlės Šv. Petro aikštėje susirinkusiais vaikais, popiežius jau ketino nueiti, kai prieš tai persižegnojusi ir kažką garsiai sušukusi moteris smarkiai truktelėjo pontifiką už rankos, priversdama jį susverdėti. 83-ejų metų amžiaus Pranciškus susiraukė ir dukart pliaukštelėjo moteriai per rankas, kad galėtų išsivaduoti iš pastarosios gniaužtų.

Popiežius toliau sveikinosi su tikinčiaisiais, bet laikėsi kiek didesnio atstumo nuo lankytojų. Priėjęs vaikų grupelę, pontifikas šiek tiek atsipalaidavo.

Komentatoriai tviteryje po išplatinto vaizdo įrašo rašė daugiausiai popiežių palaikančias žinutes.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
tik patvirtina kokie arogantiski ir veidmainiski Dievo /tarnai/gano /aveles/ mus uz nosies juk tie /tarnai/ ir inkvizicija ivede jo vardu tai gal pedofilija irgi pateisinama jei nei 1 /tarno/ nenuteise o celibatas iki siol galioja kaip ir smurto laimintojo pareigos /kapeliono/ ko netureti buti Kristaus mokymo ideologijoje nes tai smurto garbinimas prisidengiant kunigu mantijomis ir veidmainiskom kalbom ir gerumu kuris kainuoja?....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių