Nesulaukusi pasipiršimo Britanijos princesė išsiskyrė su vaikinu

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos princo Andrew (Endriaus) ir Jorko kunigaikštienės Sarah Ferguson (Saros Fergiuson) dukra Beatrice (Beatris), kaip pranešama, išsiskyrė su savo vaikinu, su kuriuo drauge praleido dešimt metų, praneša britų bulvarinio dienraščio „Daily Mirror“ naujienų svetainėje.

Pasak žiniasklaidos, princesė ir Dave'as Clarkas (Deivas Klarkas) pasuko skirtingais keliais po kurį laiką trukusių diskusijų dėl galimybės susituokti.

Kaip rašo „Daily Mirror“, 27 metų Beatrice jautė nusivylimą, kad 32 metų D. Clarkas jai taip ir nepasipiršo, nors princesė persikėlė su juo į Jungtines Valstijas, kai Dave'ui buvo pasiūlytos aukštesnės pareigos paslaugų bendrovėje „Uber“.

„Po dešimties kartu praleistų metų Beatrice ir Dave'as uždavė sau klausimą, kodėl jie nesusituokę“, – sakė vienas porai artimas šaltinis.

„Jie nuodugniai tai apsvarstė ir priėmė sprendimą pabūti atskirai ir pagalvoti apie ateitį. Jie liko draugais, o sprendimas išsiskirti buvo abipusis“, – pridūrė šaltinis.

Artimieji sukrėsti

Pasak bulvarinio laikraščio „The Mail on Sunday“, Beatrice sesuo ir tėvai buvo sukrėsti dėl poros išsiskyrimo. Princesės motina S. Ferguson esą sakė savo draugėms, jog jaučiasi taip, tarsi netektų sūnaus.

„Sarah laiko Dave'ą šeimos nariu. Jai labai liūdna, kad Beatrice ir Dave'ui nepavyko. Jie kartu buvo ilgiau nei trunka nemažai santuokų“, – leidiniui sakė viena šaltinis.

Bakingamo rūmų atstovas spaudai nepaneigė, kad pora išsiskyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių