Nemokamu koncertu Floridoje J. Lopez agitavo balsuoti už H. Clinton

  • Teksto dydis:

Vėlų šeštadienio vakarą Demokratų partijos kandidatė į JAV prezidentus Hillary Clinton scenoje pasirodė su amerikiečių dainininke Jennifer Lopez, kuri lyjant lietui surengė nemokamą koncertą, kad paragintų Floridos gyventojus balsuoti už demokratų kandidatę.

Savo puikiomis kūno formomis stebinanti 47 metų atlikėja atliko geriausius savo kūrinius. Koncerte dalyvavo ir buvęs jos vyras Marcas Anthony (Markas Entoni). Renginio pabaigoje ant scenos pasirodė H. Clinton, kuri stipriai apkabino J. Lopez ir buvusiai sutuoktinių porai padėkojo už paramą.

Šis koncertas paminėjo H. Clinton agitavimo Floridoje dienos pabaigą. Tuo tarpu Federalinio tyrimų biuro (FTB) vadovas Jamesas Comey (Džeismas Koumis) atnaujino tyrimą dėl elektroninių laiškų, siųstų H. Clinton, kai ji dirbo valstybės sekretore, nes buvo aptikta naujų laiškų, „kurie atrodo esantys susiję“ su šia byla.

Po tokio sprendimo apklausos parodė, kad sumažėjo H. Clinton persvara prieš Respublikonų partijos kandidatą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą).

H. Clinton sukritikavo savo priešininką, sakė, kad jis skleidžia baimę, daro gėdą Amerikos demokratijai ir įžeidinėja vieną amerikiečių gyventojų grupę po kitos.

Savo ruožtu D.Trumpas savo rėmėjams šeštadienį pareiškė, kad „teisingumas pagaliau gali būti pasiektas“, turėdamas omeny H. Clinton elektroninių laiškų istoriją, nors FTB nėra nustačiusi jokio laiko termino minėtame tyrime.

„Ar mes leisime Donaldui Trumpui išsisukti? Jūs teisūs. Neleisime, – Majamyje pareiškė H. Clinton. – Nesvarbu, ką jie drėbs ant mūsų, mes nenusileisime. Ne dabar, niekada. Mes ką tik girdėjome, kaip Jennifer dainavo savo dainą „Let's Get Loud“ („Pašėlkime“). Galiu tik paraginti pašėlti balsavimo kabinose. Nelaukite kitos dienos, kad balsuotumėte. Nes jeigu balsuosime, laimėsime!“ – pabrėžė Demokratų partijos kandidatė.

Šeštadienį paskelbtos „RealClearPolitics“ visuomenės apklausos rezultatai parodė, kad H. Clinton pirmauja prieš D. Trumpą 3,9 proc., lyginant su anksčiau buvusia 7,1 proc. persvarą. O iki prezidento rinkimų liko tik dešimt dienų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Pas mus tokia agitacija būtų neleistina.

Nieko nuostabaus

Nieko nuostabaus portretas
Už pinigus dauguma amerikoje šoks pagal clinton dūdą
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių