NATO vadovas ragina Rusija nesikišti į krizę Baltarusijoje

NATO vadovas Jensas Stoltenbergas ketvirtadienį paragino Rusiją nesikišti į krizę Baltarusijoje, prezidentui Vladimirui Putinui pažadėjus karinę paramą sunkumus išgyvenančiam Baltarusijos lyderiui Aliaksandrui Lukašenkai.

„Baltarusija yra suvereni ir nepriklausoma valstybė. Niekas, įskaitant Rusiją, neturėtų ten kištis“, – sakė J. Stoltenbergas populiariam Vokietijos dienraščiui „Bild“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
žiūrėkit su kokia šipsenėle Jensas sako tikrai atsargus bijo kad Putinas neužpyktu Jensai nepykink gerbemo Putino nes gali liudnai baigtis

O KOKS ČIA NATO REIKALAS?

O KOKS ČIA NATO REIKALAS? portretas
Visam pasauliui aiškinama, kad NATO yra gynybinė struktūra. Jų pareiga ginti savo narių saugumą. O prie ko NATO ir Baltarusija? Gal Baltarusija jau puola kokią NATO valstybę? Būdon ir nesikiškite į svetimų valstybių reikalus!!! Ne tie laikai ir ne tos valstybės, kurias galėtumėte šokdinti.

Šalava

Šalava portretas
Tu geriau žiurek ka ten turkija išdarineja. Bo atviras gresia konfliktas tarp NaTo nariu Graikija/Kipras vs Otoman empire. Kažkaip nepasakojai apie Graiku ir Turku kariniu lauvu susidurima?:)
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių