M. Pompeo: JT rezoliucija dėl rasizmo ir teisėtvarkos JAV yra „veidmainiška“

JAV valstybės sekretorius Mike'as Pompeo šeštadienį pareiškė, kad Jungtinių Tautų (JT) Žmogaus teisių tarybos rasizmą pasmerkianti rezoliucija yra „veidmainiška“.

M. Pompeo teigė, kad taryba turėtų susitelkti į tai, ką jis pavadino sisteminiais rasės skirtumais tokiose šalyse narėse kaip Kuba ir Kinija.
 
„Tarybos sprendimas vakar balsuoti dėl rezoliucijos, susitelkiančios į teisėtvarką ir rasę JAV, pažymi pasiektas naujas žemumas“, – pranešime teigė M. Pompeo.
 
Taryba penktadienį balsavo po diskusijų, kurias sukėlė JAV protestai, šalyje įsižiebę dėl afroamerikiečio George'o Floydo mirties. Iš rezoliucijos panaikintas konkretus rasizmo ir policijos brutalumo JAV paminėjimas.
 

 


Šiame straipsnyje: Mike PompeorasizmasJAVJT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ta parazitu organizacija seniai reikia panaikinti. Jokios naudos. Rasistai.

Čiukčius

Čiukčius portretas
Čiukotka , vienintelis kraštas.kur nėra rasizmo, nes n egrų nėra!

As

As  portretas
Pompeo visiskai TEISUS GERBIAMIEJI KUR JT YRA KAI RUSKIS ZUDO UKRAINIECIUS KUR KUR JOS KAI LEKTUVUS NUMUSINEJA KUR JOS POGALAIS???? O cia BANDITA oadare didvyriu!!!! IR UBAUJA KAIP PSO PARSIDAVELIAI APIE CORONA. Anglu ministras. RAAB SAUNUOLIS TEISINGAI PASAKE KAD PRIES JUODUS NESIKLAUPS VALIO!!!! Viskas praejo NEBERA JOKIOS VERGIJOS O JUODUKAI KAD TINGINIAI NIEKAM NEPASLAPTIS.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių