A. Lukašenka aplankė COVID-19 pacientus: tie, kas persirgo – jau nebestreikuos

Penktadienį Baltarusijos televizija parodė reportažą apie tai, kaip prezidentas Aliaksandras Lukašenka apsilankė Minsko ligoninėje Nr. 6, kur gydomi COVID-19 sergantys pacientai. A. Lukašenka žarstėsi frazėmis, kurios virsta interneto citatų perlais.

A. Lukašenka atvyko į ligoninę vilkėdamas gydytojo chalatą ir kepurę, tačiau be pirštinių, o kaukę buvo nusitempęs po kaklų. Tuo metu jį pasitikę medikai buvo apsisaugoję nepalyginamai geriau.

Kaip matyti vaizdo įraše, Baltarusijos prezidentas vėliau pasitaisė kaukę, tačiau taip ir liko be pirštinių ir lankydamas ligonius raudonąja vadinamoje zonoje drąsiai prie jų lietėsi.

Prezidentas elgėsi pabrėžtinai laisvai ir linksmai. „Iš akių matau, kad naujas žmogus“, – pareiškė prezidentas jį pasitikusiai gydytojai.

„Visi čia su tais kombinezonais, o aš jau 10 kartų su visais pasisveikinau“, – suabejojo apsaugos priemonių reikalingumu A. Lukašenka.

„Tu čia žmones gydai? Na, rodyk, kaip tu gydai“, – pareiškė prezidentas gydytojai.

A. Lukašenka turėjo ir patarimų medikams. Jo žodžius vėliau citavo Prezidento spaudos tarnyba: „gydant šiuos žmones, svarbiausia – psichika. Aš jums apie tai intuityviai sakiau, kai pas mus ši liga tik atsirado“.

Žodžio kišenėje A. Lukašenka neieškojo ir bendraudamas su pacientais. „Tie, kas persirgo – jau nebestreikuos“, – juokėsi Baltarusijos prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
Maladiec Batka

nu

nu portretas
geras asi-las ,cha cha
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių