K. Starmeris apsilankė išpuolio, per kurį Šiaurės Anglijoje žuvo trys vaikai, vietoje

  • Teksto dydis:

Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas Keiras Starmeris (Kiras Starmeris) antradienį apsilankė išpuolio panaudojant peilį, per kurį Šiaurės Anglijoje žuvo trys maži vaikai, o dar septyni žmonės buvo sunkiai sužeisti, vietoje, pranešė naujienų agentūros AFP žurnalistas.

Lankydamasis įvykio vietoje Sautporte, netoli Liverpulio, ministras pirmininkas gelbėtojams sakė: „Tikiuosi, kad didžiuojatės savo vaidmeniu“ likviduojant pirmadienio išpuolį.

Šiaurės Anglijoje per išpuolį panaudojant peilį, atnaujintais duomenimis, žuvo trys vaikai, o dar penki buvo sunkiai sužaloti, antradienį pranešė policija.

Anksčiau skelbta apie dvi aukas: šešerių ir septynerių mergaites, bet vėliau nuo patirtų sužalojimų mirė devynerių mergaitė.

Penkių vaikų ir dviejų suaugusiųjų būklė tebėra kritinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VILNIUS

VILNIUS portretas
Laisvės partija, liberalai, migracijos departamentas, išdavė Lietuvą, ir sulaužė seimo nario priesaiką ginti Lietuvą, tarnauti Lietuvos žmonėms. Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gatvės uštvindytos migrantais bolt wolt alkaida šiukšlėm. Mopedai važinėja per vaikų aikštėles, džihad taksi daužo policijos automobilius, priekabiauna prie moterų ir dukrų. Vienos mūšyje kai osmanai atėjo anikinti krikščionybę dalyvavo 115 000 vyrų iš artimųjų rytų, o jūs isileidote 144 000 migrantų!!!!!Jums visai stogas nuvažiavo?

Anonimas

Anonimas portretas
Juodi inzinieriai ir gydytojai toliau sekmingai integruojasi Europoje.......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių