K. Harris kampanija atmeta D. Trumpo „žaidimus“ dėl debatų datos

  • Teksto dydis:

JAV viceprezidentės Kamalos Harris (Kamalos Haris) kampanija šeštadienį atmetė Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) pareiškimą, kad jis yra pasirengęs dalyvauti debatuose su ja konservatyviajame „Fox News“ tinkle, po to, kai atsisakė dalyvauti anksčiau suplanuotuose debatuose per televiziją ABC.

„Donaldas Trumpas bėga išsigandęs ir bando pasitraukti iš debatų, su kuriais jau sutiko, ir bėga tiesiai į „Fox News“, kad jį išgelbėtų“, – sakoma K. Harris kampanijos komunikacijos direktoriaus Michaelo Tylerio (Maiklo Tailerio) pareiškime.

„Jis turi nustoti žaisti žaidimus ir pasirodyti debatuose, kuriuose jau įsipareigojo dalyvauti, rugsėjo 10 dieną“, – rašoma pareiškime.

Jungtinių Valstijų respublikonų kandidatas į prezidentus D. Trumpas penktadienį vėlai vakare pareiškė, kad susitarė su televizija „Fox News“ dėl debatų su demokratų viceprezidente K. Harris rugsėjo 4-ąją.

„Susitariau su „FoxNews“ dėl debatų su Kamala Harris trečiadienį, rugsėjo 4-ąją“, – parašė D. Trumpas savo socialinėje platformoje „Truth Social“.

Donaldas Trumpas bėga išsigandęs ir bando pasitraukti iš debatų, su kuriais jau sutiko, ir bėga tiesiai į „Fox News“, kad jį išgelbėtų.

JAV viceprezidentė anksčiau penktadienį užsitikrino Demokratų partijos nominaciją prezidento rinkimuose, surinkusi pakankamai balsų elektroniniame balsavime, kuriame dalyvauja beveik 4 tūkst. partijos suvažiavimo delegatų.

D. Trumpo kampanija buvo supurtyta liepos 21-ąją, kai 81 metų J. Bidenas, susidūręs su didėjusiu susirūpinimu dėl savo amžiaus ir prastėjančiais apklausų rezultatais, atšaukė savo kandidatūrą ir parėmė K. Harris.

Kritika J. Bidenui suintensyvėjo po prasto pasirodymo televizijos CNN debatuose su D. Trumpu birželį.

Antrieji D. Trumpo ir J. Bideno per televiziją transliuojami debatai buvo numatyti rugsėjo 10 dieną per televiziją ABC.

Buvo tikimasi, kad data ir televizija liks tokie patys, o K. Harris pakeis J. Bideną, tačiau D. Trumpo atstovas spaudai Stevenas Cheungas (Stivenas Čeungas) praėjusią savaitę pareiškė, kad būtų netinkama planuoti debatus, kol K. Harris oficialiai nėra demokratų kandidatė.

D. Trumpas anksčiau teigė dalyvausiantis, bet abejojantis šių debatų nauda, ir sakė, kad „tikriausiai“ su ja debatuos, bet „taip pat gali pagrįsti, kodėl to nedaryti“.

K. Harris, reaguodama į tokius pasisakymus, smerkė D. Trumpą už tai, kad jis nelinkęs laikytis įsipareigojimo surengti debatus.

Savo įraše D. Trumpas pateikė daugiau informacijos apie debatų vietą ir moderatorius, teigdamas, kad debatai vyks prieš auditoriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šventi ane - tu Kvaiša

Šventi ane - tu Kvaiša  portretas
*

Šventi ane

Šventi ane portretas
Vata savo vagi kniaziu varyla žiurekit

Pakrante

Pakrante portretas
Šitas aborigenas,pats nukvakes aferistas ,knisa protą ,sakęs !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių