„Johnson & Johnson“ vadovas traukiasi iš pareigų

„Johnson & Johnson“ generalinis direktorius Alexas Gorsky'is sausį pasitrauks iš užimamų pareigų ir perduos kompanijos vairą ilgamečiam bendrovės pareigūnui Joaquinui Duato, ketvirtadienį paskelbė farmacijos milžinė.

A. Gorsky'is, ėjęs generalinio direktoriaus pareigas nuo 2012 m., traukiasi dėl „su sveikata susijusių problemų savo šeimoje“, sakoma bendrovės pranešime, kuriame priduriama, kad jis užims valdybos pirmininko postą.

A. Gorsky'is vadovavo „Johnson & Johnson“, kai kompanija sukūrė vienadozę vakciną nuo COVID-19. Jo vadovavimo metais taip pat 60 proc. padidėjo mokslinių tyrimų ir plėtros apimtys, sakoma bendrovės pranešime.

Jis buvo prie kompanijos vairo, kai buvo pasiektas susitarimas su JAV valstijomis dėl opioidų ir buvo sutarta per devynerius mets išmokėti 5 mlrd. dolerių.

J. Duato, šiuo metu einantis „Johnson & Johnson“ valdybos vicepirmininko pareigas, taip pat prisijungs prie bendrovės direktorių valdybos.

„Man garbė tapti kitu „Johnson & Johnson“ generaliniu direktoriumi“, – pranešime cituojamas J. Duato.

„Pasauliui toliau patiriant didelius sveikatos iššūkius, įskaitant vis dar vykstančią pandemiją, esu įkvėptas „Johnson & Johnson“ suteiktos galimybės suvaidinti esminį vaidmenį reikšmingai pagerinant pasaulinę žmonijos sveikatos trajektoriją“, – pridūrė J. Duato.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zinau

Zinau portretas
Is 5 mlrd gavo 2.5 tai traukiasi ... draugeliui likusius 2.5 mlrd atiduoda. Tas gau tai daba nuo vezio vaista paskelbs pagaliau ir vel abu keisis atgal

Anonimas

Anonimas portretas
SVARBU laiku pasitraukti ,matyt kažka tokio žino apie savo stebuklinga vakcina.

Be jokios

Be jokios portretas
atsakomybes, taip ima ir traukiasi.Prasideda.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių