JAV dešrainių valgymo čempionas apgynė savo titulą: per 10 minučių sukirto 76 bandeles

Joey Chestnutas (Džojis Čestnatas) pirmadienį per 10 minučių suvalgė 63 dešrainius ir vėl laimėjo kasmet per JAV Nepriklausomybės dieną rengiamas valgymo varžybas Niujorke esančioje Konio saloje.

Nors J. Chestnutas šįkart laimėjo jau 15-tą kartą, jo pirmadienio pasirodymas neprilygo 2020 metais pasiektam rekordiniam šou, kai per 10 minučių jis sukirto 76 bandeles su dešrele.

Todėl čempionas atsiprašė minios ir pažadėjo kitąmet pasitaisyti.

Naujienų agentūrai AFP J. Chestnutas sakė, kad treniruojasi dažnai valgydamas dešrainius ir maždaug kartą per savaitę dalyvaudamas jų valgymo varžybose.

Po virtuoziško pirmadienio pasirodymo jis žadėjo vieną dieną nežiūrėti į maistą.

J. Chestnutas tapo neabejotinu JAV greitojo maisto restoranų tinklo „Nathan's Famous“ tradicinio Liepos 4-osios dešrainių valgymo čempionato nugalėtoju, gerokai aplenkęs kitus varžybų dalyvius.

Antrosios vietos laimėtojas Geoffrey Esperis (Džefris Esperis) suvalgė 47 su puse dešrainio, o trečiosios – Jamesas Webbas (Džeimsas Vebas) – 41.

„Joey Chestnutas yra fizikos dėsnius paneigianti jėga iš anapus“, – sakė konkurso vedėjas George'as Shea (Džordžas Ši).

Moterų kategorijoje vėl triumfavo Miki Sudo, per 10 minučių sukirtusi 40 dešrainių. Į varžybas ji sugrįžo po metų pertraukos dėl nėštumo. Šįkart moteris žiūrovams parodė ir savo kūdikį, nors neįveikė jos pačios anksčiau pasiekto 48 dešrelių rekordo.

Varžybų dalyviai iš visos Amerikos ir net iš tolimosios Australijos paprastai savo dešrainius merkia į vandenį, kad bandeles būtų lengviau greitai nuryti ir neužspringti.

„Nathan's Famous“ garsiosios Liepos 4-osios dešrainių valgymo varžybos yra neabejotinai įspūdingiausias sporto renginys Amerikos istorijoje“, – sakė G. Shea.

„Nathan's Famous“ dešrainių valgymo čempionatas rengiamas nuo 1972-ųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jėga

Jėga portretas
Jis net sau antakius ir anusiuką apsilaižo, tikras specas

klp

klp portretas
svajonių šalyje - svajonių sportas. turime ko siekti. Ar beatsibus žmonės ?

idomu

idomu  portretas
kada ped de ras tai prades varzytis by biu ciulpimo varzybose? Nors manau pas tuos degradus jau vyksta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių