J. Bidenas ir V. Zelenskis aptarė būtinybę siekti „diplomatijos ir atgrasymo“

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) sekmadienį kalbėjosi su Ukrainos vadovu Volodymyru Zelenskiu apie Rusijos karinių pajėgų telkimą prie Ukrainos sienų.

Abu politikai sutiko, kad reikia siekti „diplomatijos ir atgrasymo“, praneša Baltieji rūmai.

„Abu lyderiai sutarė, kad svarbu toliau siekti diplomatijos ir atgrasymo, reaguojant į Rusijos kariuomenės telkimą prie Ukrainos sienų“, – pranešama po maždaug 50 minučių trukusio pokalbio.

Vakarams vis labiau nerimaujant, kad Rusija rengiasi įsiveržti į Ukrainą, Baltieji rūmai pridūrė, kad J. Bidenas „aiškiai pareiškė, jog JAV kartu su sąjungininkėmis ir partnerėmis greitai ir ryžtingai reaguos į bet kokią tolesnę Rusijos agresiją prieš Ukrainą.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aišk.

Aišk. portretas
Patariu Zelenskiui nešti kudašių kol nevėlu.Neteksi turtų užvaldytų neteisėtai ir viso gėrio įeigyto neaiškiu keliu .Būtų protingiau,nes nuolaidų nebus.Aš taip manau,manau neklystu.

Klpd.

Klpd. portretas
Galėtų susiėję vienas kitam pagrasyt, paskui pagert ir užtektų:D) Rusijai ant jų grasymų nusi..kt. Jie niekad nieko nebijojo ir nebijos. Geriau šitie du pavartytų Istoriją o tai jau visai viską pamiršo - kur tik būdavo visiška katastrofa, kur jau atrodo niekas negali padėti , ten ateina Rusija. Ir sutvarko. Taip buvo per Antrąjį pasaulinį, taip buvo ir ką tik su ,,Arabų pavasariu", Sirija ir Islamu. Jei ne rusai, jau ne tik mes, bet ir visa Europa būtų vergų gyvenvietė ir darytų tą, ką liepia buki išprotėję psihopatai

To Povilui

 To Povilui portretas
Povilas pakeisk pampersus!!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių