Emigranto gyvenimas: vagystės, degtinė ir grotos

Jaunas lietuvis nuteistas kalėti pusantrų metų už tai, kad Vizbyče įsilaužė į tris namus, o taip pat iš vieno prekybos centro pavogė degtinės, skelbia vietos laikraštis „The Wisbech Standard".

22 metų Evaldas Bačiulis ketvirtadienį stojo prieš Kembridžot eismą. Prieš tai jo nusikaltimus nagrinėjo Kings Lino ir Pyterboro magistratų teismai.

Pirmą kartą E. Bačiulis nusikalto tuomet, kai praėjusių metų lapkričio 13 d. pavogė degtinės iš „Horsefair Co-op". Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip lietuvis į striukę įsikiša degtinės butelį į išeina iš parduotuvės nesumokėjęs.

Vėliau tarp lapkričio 13 d. ir 14 d. „Ollard Avenue" gatvėje Vizbyče jis per mažą vonios langą pirmame aukšte įsilaužė į namą ir pavogė kompiuterį. Tą naktį šeimininkų šuo buvo sukėlęs visus namus, tačiau pažvelgęs pro langą šeimininkas nieko nepamatė.

„Jis nieko blogo nepamatė tuo metu, nes šuo dažnai lodavo", – teigiama policijos ataskaitoje.

Lapkričio 26 d. E. Baliučlis įsilaužė į kitą namą ir pavogė ant sienos kabėjusį skystųjų kristalų televizorių bei papuošalų.

Tą pačią dieną jis įsilaužė į trečius namus, tačiau ten niekas nebuvo pavogta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

is toli

is toli portretas
Nu jau visiskai nusibodo tas emigrantu kriminogenu raportavimas. Kam jis idomus? Atrodytu daugiau nieko nevyksta nei Anglijoj, nei Airijoj, nei Vokietijoj, nei JAV tarp lietuviu... NUSIBODO!!!!! Tinginiai zurnaliugos, ilyskit i bet kuri Facebook'a lietuvio emigranto, ar bent kiek dalyvaujancio - besidomincio lietuviu viekla ten, uz Tevynes ribu, medziagos rasit marias!!!!! Tik netingekit uodega ir smegenis pajudinti!!! Sviesos Jusu smegenims su Pavasariniu Prisikelimu!!!!

emigrantas vidma

emigrantas vidma portretas
jo mes cia tik vagiam geriam kirova ir sedim uz grotu .Darbo cia visai nera ,moka asaras gyvenam po tiltais .Vienu zodziau nevaziokit cia lietuviaj namuose geriau ......tik taip mes galim sustabdyt sita banga emigracijos .Man tik idomu kodel tiek mazai info apie tuos kurie buvo isstumti vargo is lietuvos ir uzsenije turi gera darba,bizniuka ar dar kokia tema .

emigrante

emigrante portretas
geda skaityti,kad lietuvos zurnalistai netgi tiksliai nemoka parasyti miesteliu pavadinimu,kad ir nemoka rasybos,galetu bent nuo zemelapio nurasyti tikslu pavadinima...o del gerianciu ir vagianciu emigrantu:save atrasi visur...lietuvoje padorus zmones seniai bijo tamsoje i gatve iseiti,nes gali buti apvogti ir sumusti....
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių