E. Muskas neigia kas mėnesį aukojantis D. Trumpo kampanijai milijonus dolerių

  • Teksto dydis:

Elonas Muskas paneigė pranešimus, kad jis kas mėnesį aukoja po 45 mln. dolerių fondui, remiančiam buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo kampaniją sugrįžti į Baltuosius rūmus.

Antradienį socialiniame tinkle X paskelbtame įraše E. Muskas „juokingu“ pavadino pranešimą, kad jis finansuoja „Super-PAC“ – taip vadinamos specialiai sukurtos grupės, galinčios išleisti neribotas sumas politiniams kandidatams ir tikslams. E. Muskas pareiškė aukojantis tokiai grupei, bet „daug žemesniu lygiu“.

E. Musko pasisakymas paskelbtas praėjus kelioms dienoms, kai Joe Bidenui pasitraukus iš rinkimų kovos ir parėmus viceprezidentę Kamalą Harris demokratų kampanija prieš prezidento rinkimus suaktyvėjo.

„The Wall Street Journal“ pranešė, kad E. Muskas planuoja kas mėnesį paaukoti po 45 mln. dolerių fondui „America PAC“, nors anksčiau jis sakė, kad neaukos nei D. Trumpui, nei prezidentui J. Bidenui. „Tesla“ įkūrėjas oficialiai parėmė D. Trumpo kandidatūrą į JAV prezidentus iškart po anksčiau šį mėnesį įvykusio pasikėsinimo į respublikoną per kampanijos mitingą Pensilvanijoje. E. Muskas yra vienas iš kelių pagrindinių naujojo fondo rėmėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
bijo kad rotsildai jo nenukeptu ir tai logiska

Šaunuolis

Šaunuolis  portretas
kiek norės tiek ir aukos, kad ir milijardus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių