Britų princesė Beatrice pranešė, kaip pavadino pirmagimę

  • Teksto dydis:

Jungtinės Karalystės monarchės Elizabeth II (Elzbietos II) vaikaitė princesė Beatrice (Beatris) ir jos vyras Edoardo Mapelli Mozzi (Edoardas Mapelis Mocis) savo naujagimę dukrą pavadino Sienna Elizabeth (Sienos Elzbietos) vardu.

Penktadienį princesė Beatrice tviteryje paskelbė naujagimės pėdučių atspaudų nuotrauką, atskleisdama visą mažylės vardą – Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi.

Be Sienna Elizabeth, monarchė jau turi vienuolika provaikaičių.

Mergaitė gimė rugsėjo 18 dieną Londono Čelsio ir Vestminsterio ligoninėje, o gimusi svėrė 2,78 kilogramo.

33 metų princesės vyras jau turi sūnų Christopherį Wolfą (Kristoferį Vulfą), dar vadinamą Wolfie, iš ankstesnių santykių.

„Visi puikiai laikomės, o Wolfie yra pats geriausias didysis brolis Siennai“, – parašė princesė.

Scanpix nuotr.

Beatrice yra vyresnioji karalienės sūnaus princo Andrew (Endriaus) ir jo buvusios žmonos Sarah Ferguson (Saros Fergiuson) duktė. Ilgoje eilėje į Jungtinės Karalystės sostą Beatrice šiuo metu yra dešimta.

Beatrice ir Mapelli susituokė 2020 metų liepos mėnesį privačioje vestuvių ceremonijoje Vindzoro pilies Karališkojoje Visų Šventųjų koplyčioje.

Pernai lapkritį jos tėvas princas Andrew atsisakė karališkųjų pareigų, kai skandalą sukėlė vienas jo interviu televizijai, kuriame jis gynė savo ryšius su Jeffrey Epsteinu (Džefriu Epsteinu).

Viena iš dabar jau velionio už lytinius nusikaltimus nuteisto JAV finansininko aukų Virginia Giuffre (Virdžinija Džufrė) padavė į teismą princą dėl, pasak ieškovės, paauglystėje prieš ją panaudotos seksualinio prievartos. V. Giuffre  tvirtina, kad J. Epsteinas, su kuriuo princas Andrew bičiuliavosi, privertė ją užsiimti seksu su princu, kai V. Giuffre buvo 17 metų.

Princas Andrew, kuris neigia visus kaltinimus, buvo pastebėtas šią savaitę išvykstantis iš karalienės Balmoralo pilies Škotijoje. Tai paskatino spėliones, kad jis ketina pamatyti savo vaikaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių