Baltųjų rūmų atstove spaudai pirmąkart paskirta juodaodė

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) ketvirtadienį paskyrė Karine Jean-Pierre (Karin Žan-Pjer), tapusią pirmąja šį prestižinį postą užėmusia juodaode.

K. Jean-Pierre, kuri taip pat bus pirmasis šį postą užėmęs savo homoseksualumo neslepiantis asmuo, nuo gegužės 13-osios pakeis Jen Psaki (Džen Psaki). Iki šiol K. Jean-Pierre dirbo J. Psaki pavaduotoja.

J. Bidenas savo pranešime gyrė K. Jean-Pierre „patirtį, talentą ir principingumą“. Prezidentas pridūrė, kad didžiuojasi galįs paskelbti jos paskyrimą.

Ji bus pirmoji juodaodė ir pirmasis atvirai LGBTQ+ asmuo, dirbsiantis Baltųjų rūmų spaudos sekretoriumi.

„Ji bus pirmoji juodaodė ir pirmasis atvirai LGBTQ+ asmuo, dirbsiantis Baltųjų rūmų spaudos sekretoriumi, – po pranešimo per „Twitter“ parašė J. Psaki. – Atstovavimas svarbus, ir ji suteiks balsą daugeliui, bet taip pat daugelį paskatins plačiai svajoti, kas iš tikrųjų yra įmanoma.“

Darbą baigianti atstovė spaudai, nuo pat pradžių sakiusi, kad atsistatydins kažkuriuo metu per J. Bideno kadenciją, ketina pereiti dirbti į televiziją, pranešė JAV žiniasklaida.

44 metų K. Jean-Pierre yra dirbusi buvusio prezidento Baracko Obamos (Barako Obamos) rinkimų kampanijose 2008 ir 2012 metais, taip pat J. Bideno kampanijoje 2020-aisiais, o vėliau prisijungė prie J. Bideno komandos Baltuosiuose rūmuose.

Ji taip pat buvo J. Bideno darbuotoja, kai šis ėjo viceprezidento pareigas B. Obamos administracijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>> Obama buvo kvailys...

>> Obama buvo kvailys... portretas
Jeigu jau buvo žydas, tai kvailys negalėjo būti, jeigu ką.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai jau viskas pagal kvotas,jeigu tokie patys sugebįėimai pas baltajį su trdiicine šeima ir pas juodaodį arba LGBT tai akivaizdu kas bus paskirtas,Jei Amerika,jau dėl juodaodžių verčia paminklus savo prezidentų,nes vie buvo vergvaldžiai,nors paminklas pastatytas jiems dėl nepriklausomybės kovų tai kur čia demokratija.Mūsų LGBT nedalyvavę Ukranos kare jau save lygina su Ukrainos kariais ir dėjuoja ,kad pandemijos,karo metu ne jiems svarbiausias dėmesys , kodėl ant greičio nevykdomi jų pageidavimai.Kažkodėl vienų besiskundžiančių balsai juodaodžių,LGBT tapo viršesniu už kitus pasaulio skaudulius.

Obama buvo kvailys kokių reta.

Obama buvo kvailys kokių reta.  portretas
Be to jis buvo žydas, o ne juodaodis. Nes pas žydus tautybė persiduoda pagal motiną.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių