Apklausa: K. Harris pirmauja prieš D. Trumpą

  • Teksto dydis:

Viceprezidentė Kamala Harris antradienį paskelbtoje nacionalinėje prezidentinėje apklausoje, vienoje pirmųjų, atliktų po to, kai JAV prezidentas Joe Bidenas pasitraukė iš rinkimų kampanijos, šiek tiek lenkia varžovą Donaldą Trumpą.

„Reuters/Ipsos“ apklausos duomenimis, K. Harris pirmauja prieš D. Trumpą 44 proc. prieš 42 proc. Ji buvo atlikta dvi dienos po to, kai J. Bidenas sekmadienį paskelbė pasitraukiantis iš varžybų ir palaikantis savo viceprezidentę.

Praėjusios savaitės apklausoje 59 metų K. Harris ir 78 metų D. Trumpas, kuris šiuo metu yra vyriausias prezidento rinkimų varžybų dalyvis, surinko po 44 proc. balsų.

Pagal kitą, taip pat antradienį paskelbtą apklausą, K. Harris, pagrindinė demokratų nominacijos lyderė, kuriai atitenka palaikymas, aukos, taip pat ir delegatai, nedaug atsilieka nuo respublikonų vėliavnešio D. Trumpo.

Abiejų apklausų rezultatai neperžengia apklausų paklaidos ribų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Elena

Elena portretas
Pinigai viska daro, o turetu laimeti be tu milijonu surinktu ir saziningai

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Mūsiškei Kremliaus šunaujai prasideda Trumpo laidojimo raudos.

na, jeigu Bidenas nesamones pliauske ir dare

na, jeigu Bidenas nesamones pliauske ir dare portretas
vien tik todel kad yra senas ,marazmatikas ,su narkatos apgrauzto smegenelem --tai si Kamila Haris aplamai smegenu neturi --ji visa gyvenima maste ir darbavosi tik deka savom skylem , o ne smegenim --ji dar durnesne net ir uz ta sena marazmatika Bidena..
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių